Over mij

Leuk dat je meer over mij wil weten! Ik ben Renske, woon in Dongen en werkte als delivery manager bij een online marketing bureau toen ik met deze website starte. Inmiddels ben ik fulltime bezig met de bouw en met de zorg voor onze dochter. Na de bevalling van onze oudste dochter ben ik mij fulltime bezig gaan houden met de bouw en heb mijn baan opgezegd. Nét voordat de bouw afgerond was ben ik bevallen van onze tweede dochter. We zijn in april 2023 verhuisd naar ons nieuwe huis. Ik ben iemand die gedreven en ondernemend is, regelmatig sport en best wel hou van een uitdaging. Mijn roots liggen in de evenementenwereld en ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik goed ben in plannen en organiseren. Dat komt tijdens dit project erg goed uit 🙌🏻.

Waarom ik deze blog ben gaan schrijven? In de aanloop naar dit project ben ik op zoek gegaan naar informatie over de bouw en verbouw van een huis, daar was bar weinig van te vinden en die plek wilde ik gaan creëren. Vragen die ik gaande weg heb gehad, probeer ik hier te beantwoorden en er zo voor te zorgen dat wanneer je in aan eenzelfde project gaat beginnen, je weet waar je rekening mee moet houden en wat eventuele valkuilen zijn. Bekijk ook gerust mijn Pinterest pagina even. Het is tenslotte zonde om de learnings die ik heb opgedaan uit ons project niet met jou te delen. Uiteindelijk gaat jouw proces daardoor beter verlopen.

Mijn tip is vooral; geniet ervan, maak er iets moois van en luister altijd naar je eigen intuïtie met onderbouwing van een professional.