Tot een paar jaar terug werd terrazzo gezien als wat ouderwets en zag je het voornamelijk in klassieke badkamers verschijnen. Maar het tij is gekeerd, steeds vaker wordt er weer voor terrazzo. Wil je ook graag terrazzo toevoegen aan je nieuwe badkamer, maar weet je niet goed hoe? Lees dan snel verder.

Terrazzo tegels

Een van de meest voorkomende terrazzo elementen zijn terrazzo tegels. Deze zijn er in veel verschillende kleuren en prints. Zo heeft de ene tegel een meer opvallende print dan de andere. Ditzelfde geldt ook voor de kleur van de tegels. Je kunt er dus verschillende kanten mee op!

Terrazzo wastafels

Wil je graag een echte eyecatcher in de badkamer creëren? Ga dan voor een terrazzo waskom! Net zoals terrazzo tegels zijn deze in verschillende varianten verkrijgbaar. Naast verschillende kleuren en uitstralingen, zijn er ook diverse vormen. Zo kun je kiezen uit rond, ovaal of vierkant, net wat jij mooi vindt!

Toevoegen terrazzo aan de badkamer

Je kunt dus onder andere met tegels en/of een waskom terrazzo toevoegen aan de badkamer. Nu heeft de waskom over het algemeen een vaste plek, maar de tegels kun je op verschillende plekken plaatsen. Je kunt natuurlijk kiezen voor terrazzo vloertegels of een deel van de wanden er mee bekleden. Of alle wanden, maar dan kan de badkamer wat druk gaan ogen. Daarnaast kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het bad of een nis en in de douche ermee bekleden. Zou je graag nog meer terrazzo badkamerinspiratie op willen doen? Bij Sani4All bieden we voldoende badkamerinspiratie om jouw nieuwe badkamer samen te stellen.

Accessoires

Een terrazzo badkamer maak je natuurlijk helemaal af met terrazzo accessoires. Ook hierbij zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een terrazzo zeeppompje of een mooie terrazzo vaas met droogbloemen erin. Of ga voor een aantal mooie terrazzo beelden. We raden wel de accessoires pas na de verbouwing van de badkamer te kiezen. Je ziet dan waar er nog ruimte is en de badkamer en waar er nog wat aankleding mist.

Complete ontzorging bij Sani4All

Wil jij ook graag een badkamer met terrazzo, maar kijk je tegen de verbouwing op? We zijn er bij Sani4All voor je om je tijdens dit proces volledig te ontzorgen. In onze winkels voorzien we je van advies en maken we een gratis 3D-ontwerp voor je. Ook daarna staan we voor je klaar. De badkamer wordt bij je thuis afgeleverd en ook de montage kunnen we voor je verzorgen. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken en kan straks gaan genieten van je nieuwe badkamer! Kijk voor meer informatie over onze werkwijze eens op www.sani4all.nl