Onder het mom, fijn fisje nie(t)….. geen feestje voor ons dit jaar πŸ˜…. Met een kleine dame van 6 weken, heb ik besloten dat het verstandiger is om thuis te blijven. Voor de lezers boven de rivieren, hier wordt de komende dagen niet gewerkt vanwege carnaval. Gelukkig komt de tuinman uit de buurt van Rotterdam en ook de gietvloerleverancier uit Amsterdam, dus die gaan gewoon doorπŸŽ‰.

Deze week zijn er flink wat meters gemaakt in de tuin. De schutting is zo goed als af, aan beide kanten en dat ziet er super netjes uit. Ook het tegelwerk begint vorm te krijgen wat super mooi is. Een luxe, want tegen de tijd dat we gaan verhuizen, lees…over een paar weken…kunnen we hopelijk met zo min mogelijk zand naar binnen komen.

Het dossier gietvloeren krijgt nog een staartje, alle details ga ik nog delen, maar voor nu…..ze zijn ermee bezig! Afgelopen donderdagavond zijn we op stel en sprong nog (om 22:00uur) naar het huis gereden om zooi te ruimen, zodat de volgende dag gestart kon worden. Florine in de Maxicosi en oppas voor Do thuis, omdat het op de bouw niet normaal is om je zooi op te ruimen, heftig, maar goed het moest even.

De onderlaag zit er op en nu kunnen we door. De komende 2 weken kan er op de eerste verdieping dus niets gedaan worden. Dat zal de planning een kleine draai geven, want de interieurbouwer moet daar nog flink aan de slag en ook het sanitair moet vooral daar geplaatst worden, een voorwaarde om er met een baby van 6 wkn en dochter van bijna 2 te gaan wonen. Nu ik dit schrijf hebben we ooit gezegd dat het mooi zou zijn om de eerste verjaardag van Do er te vieren….nu zullen we blij zijn wanneer we haar tweede verjaardag er kunnen vieren al zal het moeten, we gaan namelijk over een paar weken over.

De verhuisdozen zijn binnen en staan netjes op mij te wachten in onze ruime hal 🀣. Ik irriteer mij er nu al aan, dus ga er heeeel snel mee aan de slag, dat is ook de reden dat ik ze daar laat staan, dan begin ik er ook echt aan. Dan gaat de grote opruimklus beginnen. In mei zouden we hier alweer 5(!!!!) jaar wonen. Het idee was om dit huis tijdelijk te huren, dus de korting die we zouden krijgen hebben we genegeerd, maar goed dik 4 jaar later zitten we er nog steeds. Waarvan 2 jaar bezig met het ontwerp en de bouw van ons huis. De eerste 2 jaar hebben we heel veel huizen bekeken, geboden en hebben we dus veel mis gegrepen, totdat dit huis op ons pad kwam, tenminste de plek, daar ging het ons vooral om. We waren niet spontaan verliefd op het huis, maar wel op de plek en daar ben ik nog iedere dag super blij mee. Iedereen die ik er over spreek zegt het ook, de fijnste plek van Dongen en zo voelt het ook. We hebben er dan ook, meer dan, zin in om te gaan wonen en niet meer weg te gaan want jeeeeetje wat is dit een proces!

Vandaag gaan we samen nog even zitten voor de trapbekleding, de schuifdeuren, de vitrage en de verlichting. hopelijk hebben we dan zicht op ons totaalplaatje en kunnen we ook de laatste stap gaan nemen….het aanschaffen van meubels πŸ™ŒπŸ».

Iedereen die hier in de buurt carnaval gaat vieren…..heeeeeel veeeeel plezierπŸŽ‰ en voor de rest, werkte en tot volgende week, ik ga verhuisdozen vouwen πŸ˜….