De weken vliegen voorbij en stap voor stap worden er zaken opgeleverd. Al zijn we er zeker nog niet helemaal, de lijstjes worden korter en de ruimte om over vervolgstappen na te denken groter. Het hoofdstuk meubels kunnen we dan nu toch eindelijk gaan aanpakken 🙌🏻.

Het meubelplan ligt al een hele tijd op ons te wachten, nu wij een tijdje hier wonen hebben wij het gevoel lang niet alles nodig te hebben wat hierin is opgenomen. Ook de kinderkamers komen langzaamaan af. De meubels voor Do, onze oudste dochter, hadden we al compleet en voor onze jongste hebben we alleen nog een fijne fauteuil nodig. Dus die zoektocht is inmiddels ook begonnen. Na zoveel keuzes te hebben gemaakt merk ik wel dat ik hier makkelijker in ben geworden. Dat fijne kamertje is dan ook bijna af, op de gordijnen na, dus nog even kartonnen dozen.

Wanneer ik terugkijk op de afgelopen maanden heb ik het gevoel dat ik een paar maanden heb gemist. Zo wilde we in januari alle meubels bestellen…dit weekend beginnen we aan de maand juli 😅…nog steeds niets besteld, maar daar gaan we wel voor zorgen met al gevolg dat je deze over zo’n 10 weken in huis hebt. Maar goed, dan hebben we wat om naar uit te kijken en om naartoe te werken, want na die tijd wil ik niemand, behalve vrienden en familie 😊, meer in huis hebben.

Tijd voor vakantie, wij zijn er een weekje niet, maar volgende week zondag komt er weer een blog online. Ik ga hierin wat meer terugkijken op het bouwproces en deze tijdlijn in kaart te brengen.