Het was een aantal dagen druk op de bouw, maar vooral in de tuin. De schutting staat en eindelijk kan de achtertuin afgesloten worden πŸ™ŒπŸ». Er staat al flink wat beplanting, dus dat kan zijn werk gaan doen. Ik moet eerlijk zeggen dat het wel super fijn is dat we nu al direct de tuin hebben gedaan. Het voorjaar begint er aan te komen en ik zie mij al heeeelemaal zitten met mijn gezicht in de zon op ons terras met de deuren open terwijl de kids slapen πŸ˜…. Anders heb ik geen rustig moment om te zitten kan ik je vertellen.

De alarminstallatie is inmiddels geΓ―nstalleerd en dat geeft ook wel een veilig gevoel. Ook is er al wat verlichting aangesloten, binnen en buiten, nu de bediening nog…De interieurbouwer heeft ook flink wat meters kunnen maken en komt over een week of 2 pas weer terug, want morgen gaat er gestart worden met de trapbekleding! Ein-de-lijk! Hierdoor kan er 2 weken lang bijna niemand in het huis aangezien de trappen dan niet begaanbaar zijn. In eerste instantie zou deze partij pas in mei tijd hebben, ik heb toen al aangegeven dat dat te laat is, maar het was Γ©cht niet eerder mogelijk. Ok, hier heb ik mij bij neergelegd, maar uiteindelijk hebben wij de opdracht bij deze partij neergelegd, kan het ineens wel in maart…..HOE DAN! Heel fijn, want ik zat al te denken aan 2 weken in een vakantiehuisje in mei ergens in de buurt van Dongen, maar dat is nu niet nodigπŸŽ‰πŸ˜Š.

Meevallers, tegenvallers, we hebben ze nu hopelijk toch allemaal wel gehad en hopen. Deze week ben ik offertes op gaan vragen van verhuisbedrijven….zelf sjouwen ben ik meer van, maar ik ben al zo vaak verhuisd dat ik niemand meer durf te vragen 🀣🀣🀣. We laten een hoop dingen achter of brengen het naar het stort, maar er moet stiekem toch ook nog best wel wat mee naar de min. Aalberselaan, omdat we nog geen meubels hebben besteld.

Afgelopen week hebben wij nog een afspraak gehad over de oplevering van de gietvloer en de wandbekleding in de badkamer. Laten we het erop houden dat ze nog een keer terug moeten komen. Los van elkaar zijn we ook nog door het huis gelopen voor het opnemen van de beschadigingen of zaken die naar onze mening die niet netjes zijn afgewerkt. Hier hebben wij, samen met onze bouwbegeleider een overzicht van gemaakt en deze sturen we volgende week naar de aannemer, zodat deze punten nog hersteld kunnen worden voordat wij gaan verhuizen.

Het zijn nog flink wat punten, dus erin wonen gaat voorlopig nog niet, maar we zullen een keer over moeten. Je wil alleen nog niet super lang in de rommel zitten, dus ik hoop dat alles snel opgepakt kan worden. Over het algemeen is de aannemer hier wel redelijk vlot in, dus laten we hopen dat dit begin april allemaal klaar is.

Aankomende week staat de trap dus op de planning samen met de verdere aanleg van de tuin. Het gaat de goede kant op en de lente komt eraan!!! Extra veel zin om te gaan verhuizen, echt een heel bijzonder gevoel dat het dan nu toch Γ©cht gaat gebeuren!

Fijne zondag β˜€οΈπŸ‘©β€πŸ’»en voor de liefhebbers … veel succes en sterkte met het kijken naar de klassieker 😊.