We gaan nog één week extra in ons huurhuis blijven. De deadlines worden allemaal nét wel of nét niet gehaald en dat zorgt ervoor dat we de verhuisdatum een week hebben verplaatst. Dat was dus nog even stressen, want heb je dan wel een verhuisploeg e.d. Dat is gelukkig allemaal goedgekomen en nu kunnen wij met een gerust hart volgende week naar ons nieuwe adres gaan verhuizen.

Na bijna 2,5 jaar tekenen, ontwerpen, bedenken, stressen, overleggen en bouwen is het dan eindelijk zo ver! Wij gaan verhuizen 🎉. Soms voelt het alsof ik over een ander project praat, een zakelijke opdracht of iets wat ver van mijn bed staat, maar het is écht zo, wij gaan als gezin verhuizen en dan ook nog eens naar ons droomhuis! Alles in ons huis voelt goed, behalve onze badkamer, deze moet nog netjes afgewerkt worden.

Zoals je hierboven kan zien moet er best nog wat gebeuren 🤦🏼‍♀️.

Meubels en vitrage zijn en nog niet, Vitrage is al wel besteld en wordt in de eerste week van Mei geleverd, dat komt dus wel goed. De eerste weken/maanden zullen wij alleen wel op onze oude bank en stoelen moeten gaan vertoeven, want deze moeten wij nog bestellen, maar ach…we zitten er en de rest komt wel.

Dan heb ik afgelopen week vooral heel veel ingepakt (dozen all over the place), er zijn 2 bussen naar de gemeentewerf gereden met afval en ik ben op pad geweest voor beveiligingscamera’s. Ik ben nog jarig geweest, bedankt voor alle felicitaties en we hebben wifi aangesloten in het huis. Het huis is dus meer dan bewoonbaar, maar er staan nog best wel wat punten open die wij écht zsm af willen hebben. Gisteren, zaterdag, hebben wij ons samen even flink druk gemaakt en zijn wij al een heel eind gekomen met opruimen en inpakken. Wanneer je gaat verhuizen merk je dat er best wat spullen overbodig zijn. Spullen die al een hele tijd op zolder staan en die je dus al een paar jaar niet gezien hebt kunnen écht weg 😊.

Na al dat opruimen hebben wij nog een verjaardag van mijn zusje gehad en dan is nu het laatste weekend voor ons aangebroken dat wij in ons huurhuis wonen. We hebben geproost en heerlijk gekletst over de fijne tijd die wij hier hebben gehad. Nu alleen wel even samen achter de laptop voor weer een hele waslijst aan acties die gedaan moeten worden.

Fijne zondagavond 🤦🏼‍♀️🤣