Het was even flink anders wakker worden de afgelopen dagen. De eerste nachten waren flink wennen en dat is dan nog redelijk zacht uitgedrukt. Onze oudste dochter heeft de eerste nacht niet/nauwelijks geslapen. Logisch en gelukkig was het de nacht erna alweer wat beter en nu we een week verder zijn gaat het de goede kant op. Ook voor ons was het even wennen, de eerste nacht wilde Mark met gierende banden terug naar de witveen, omdat we geen vitrage hadden, de warmtepomp nog teveel geluid maakte en dat we een gebroken nacht hadden 🤦🏼‍♀️. Ook dat is gelukkig goed gekomen. Laten we zeggen dat het voor iedereen een flinke verandering is, maar wel in goed zin natuurlijk.

Dozen als vitrage is ook vitrage 🤣

Op maandagochtend was het even zoeken naar overhemden voor Mark en naar de juiste route voor de kids. Iedereen aankleden in normale (vindbare) kleding, wassen, tanden poetsen en aan het ontbijt zitten heeft ons iets meer tijd gekost dan normaal. Na flink wat zoekwerk zat iedereen aan het ontbijt inclusief een filmpje van peppa pig, want ja….dat mag nu gewoon even al ben ik bang dat we hier moeilijk weer vanaf gaan komen.

Deze week begonnen we op maandagochtend met een uitleg van het alarmsysteem, 8:00uur sharp, was best pittig na die gebroken nachten 🤦🏼‍♀️. Woensdag zijn de interieurbouwers van RMR nog een dag bezig geweest. Zij hebben nog één dag nodig om al de werkzaamheden af te ronden. De elektricien is vrijdag geweest voor de uitleg van het domoticasysteem, hier moet nog wel het een en ander aan gebeuren, maar ik weet nu hoe de lichten aan en uit gaan 🤣. Het bedje van onze jongste dochter is binnen gekomen, dus wanneer de gordijnen hangen, kan ook zij heerlijk naar haar nieuwe kamer ❤️. Zo leuk om eindelijk haar kamer in te kunnen gaan richten. Tot nu toe slaapt ze nog bij ons op de kamer in haar wiegje, maar die is echt te klein aan het worden🤦🏼‍♀️.

Aankomende week komen de hoveniers van Martin Veltkamp weer aan de slag en dan ligt er hopelijk gras in de tuin. Aangezien poetsen niet mijn hobby is, zou het wel lekker zijn wanneer het zand lekker buiten blijft.

Gisteren ben ik bezig geweest met het opruimen van de bijkeuken, wat een luxe om dat te hebben. Ik ga proberen om alles een vaste plek te geven, zodat wij ons gaan aanleren dat alles daar ook teruggelegd gaat worden. Tipje van pret-a-pantry die écht een ster zijn in alles organizen. De bakken van de Ikea voor alle rommel moeten nog komen, maar deze ruimte kan ik zo goed als afvinken. Je moet ergens beginnen hé😊.

Organiseren kun je leren 😅, het is niet mijn beste eigenschap, maar ik doe een poging.

En dan de kaartjes en lieve cadeautjes van de afgelopen week, zo lief dat iedereen zo heeft meegeleefd (op een positieve manier) en dat het dan eindelijk zo ver is! Voelt echt als een feestje nu 🎉.

De komende weken ga ik aan de slag met het verder inrichten en opruimen van het huis, maar ga ik ook content uitwerken voor mijn website, want ja, nu het huis er staat stopt mijn blog niet natuurlijk. Ik ga het hele proces uitschrijven en zo goed mogelijk proberen aan te geven hoe het proces er voor ons heeft uitgezien, wat de do’s en don’ts zijn op het gebied van bouwen, maar ook wat wij nu anders zouden doen. En natuurlijk nog veel meer. Zo ga ik proberen om jullie, mijn volgers, proberen te inspireren en informeren over een bouwproces en alles wat daarbij komt kijken. Het lijkt mij heel mooi om een plek te hebben waar je dit allemaal kan teruglezen. Het blijft natuurlijk voor een gedeelte subjectief, maar het belangrijkste is dat ik mijn learnings deel, zodat anderen er wat aan hebben.

Dat was ie weer, dit keer vanaf onze te kleine keukentafel aan de Aalberselaan 😃. Fijne zondag, geniet van het zonnetje, voor je het weet is ie weer weg 😂.