Wat is het toch met actielijsten die maar niet af te krijgen zijn. Er zijn nog steeds flink wat openstaande punten die afgerond moeten worden en dat lijkt maar niet te gebeuren. Waar ik voor wil waken is dat het over 3 jaar nog steeds niet opgelost is en dat zou toch jammer zijn. Waarom het dan nog open staat is, omdat je er zelf op dit moment wat minder energie voor hebt, want hallo inrichting, interieur etc.

Afgelopen week is het toch weer ontzettend druk geweest met busjes voor de deur, sorry buren 🤦🏼‍♀️, de elektricien voor de tuin is geweest, de elektricien voor binnenwerkzaamheden, de interieurbouwer voor een aantal kleine werkzaamheden, de loodgieter voor het bad en de ventilatie en er is nog een stukje van de gietvloer gerepareerd. Gelukkig heb ik zoveel mogelijk van deze afspraken op 1 dag kunnen plannen, want met 2 kids en 1 hond inclusief gereedschap en deuren die open en dicht gaan is het geen pretje.

Goed, maar de tuin is af, we zijn in gesprek met een aantal tuinmannen voor het onderhoud en dat moet snel gebeuren, want het gras blijft maar groeien. Ik heb een filmpje gemaakt met Mark achter de (geleende)grasmaaier, maar alsof het de goden verzoeken was, is de grasmaaier na een baantje of 10 gesneuveld. Rook kwam uit de motor en dus zijn we verder gegaan met de handmaaier. Met een tussenstop voor wat te eten en drinken en de kids naar bed, zijn we om half 10 weer verder gegaan in de voortuin, gelukkig schoot de buurman te hulp, waardoor we deze klus iets sneller hebben kunnen klaren.

De robotmaaiers zijn inmiddels besteld, daar hebben we iets te lang mee gewacht, maar goed, ze komen :).

Dan het interieur, dat is iets waar wij vandaag mee aan de slag gaan, naast de voorbereidingen voor ons lange weekend weg van volgende week. Wordt het hier tropisch, vertrekken wij naar Zuid-Frankrijk 😅, je kan maar ergens voor vluchten toch…

En dan het vervolg van deze blog. Afgelopen week heb ik een reel gemaakt en dat vond ik super leuk om te doen, ik heb deze alleen niet online gezet. Het voelt toch een beetje vreemd om je hele privé leven/huis online te zetten nu het af is. Het volledige bouwproces ga ik nog uitwerken en schrijven, maar hoe ik vorm ga geven aan deze blog moet ik nog voor mijzelf gaan bepalen. Even los van het feit dat ik het super leuk vind om te doen is het prettiger om dit te doen van een proces van van je privéleven.

Goed, ik ga jullie op de hoogte houden, geniet van de topische temperaturen van aankomende week ☀️.