Deze week was een rustige week, de gietvloer van de begane grond en de zolder moest uitharden en we zijn bezig geweest met een nieuwe partij voor het bekleden van de trap. Levertijden van materiaal zijn enorm en aangezien de tegelzetter de opdracht heeft terug gegeven (🀯ik kan hier heel veel over zeggen, maar doe het even niet, denk aan de baby) moesten we terug naar de tekentafel. Er zijn 2 opties: 1. houten bekleding op de trap levertijd 10 weken vanaf nu…verhuizen februari niet mogelijk en optie 2. tegels op trap, zoals oorspronkelijk het idee was….nog geen offerte. Soms denk ik wel eens dat ik de enige ben die zich hier druk om maakt, maar ook dat moet ik loslaten nu.

Het loslaten blijft in deze fase gewoon een ding, alleen al om het feit dat iedereen met zijn hoofd al aan de kersttafel zit, ik ook hoor, maar bij mij liggen er nog wat meer opties open (πŸ€°πŸ‘ΆπŸΌ), dus ik wil zoveel mogelijk afronden voor de kerst.

Afgelopen week is zowel de leverancier van de gietvloer als de leverancier/uitvoerder van de houten vloer op de bouw geweest om de overige ruimtes te beoordelen en of de vloeren gelegd konden worden. Het was te koud in huis en dus een raadsel waarom de warmtepomp niet werkte. Paniek 😱, maar iemand had alle stoppen uitgeschakeld, dus het was ergens wel logisch……Sorry, maar help mij even, wie doet zo iets?! Bel even, joh waar zitten de schakelaars van de verlichting, dan zet ik het even netjes uit. Ooooow wat zal het goed zijn als we in het huis zitten, wat dit soort dingen kan ik heel moeilijk aan πŸ˜….

Aankomende week gaat de houten vloer er in πŸŽ‰πŸ™ŒπŸ» en kan ook de gietvloer op de eerste verdieping gelegd worden. Spannend of dit allemaal gaat lukken voor de kerst, maar ik moet vertrouwen hebben volgens de mensen om mij heen, dus dat doe ik dan maar (met lichte argwaan).

Voor nu wens ik jullie allemaal veel succes met de laatste week voor kerst, zorg dat je je bestellijsten op tijd hebt ingeleverd πŸ˜ƒ en verder; lekker genieten van het mooie weer vandaag β„οΈβ˜€οΈ

Fijne zondag!