De bouwhekken zijn weg gehaald, de tuinmannen geven gas, eindelijk is te zien hoeveel ruimte er rondom het huis is. Alles wordt asap weer dichtgezet, maar ze kunnen natuurlijk niet alles in één keer fixen.

Vandaag, op deze mooie zonnige zondag, zijn we voor het eerst met de hele familie (van 5 inmiddels 👨‍👩‍👧‍👧🐶) in het huis geweest. Dat klinkt dat helemaal romantisch, foto’s maken met je gezin en de hond, maar je snapt het al….Do wilde rennen, Boris wilde daardoor spelen en werd dus wild en Florine was eigenlijk al weer toe aan haar volgende voeding 🤣. We hadden het allemaal goed getimed hoor, maar je snapt dat op dit soort momenten alles samen komt. Foto’s zijn er dus wel, maar alleen van inbouwspots die niet netjes zijn weggewerkt, de bende die de onderaannemers hebben achtergelaten en een kort filmpje van de tuin, want na 20 minuten moesten we toch echt weer gaan.

Afgelopen week is er vooral veel werk gedaan door de schilder. Zij hebben alle wanden geschilderd en komen op een later moment terug om alle oneffenheden af te werken. Nu heeft het simpelweg niet zoveel zin meer om te schilder aangezien dat alleen maar kan beschadigen. Wanneer het project helemaal afgerond is zal ik een overzicht delen van de partijen waren je zeker met moet samenwerken, ik denk dat de schilder er daar één van is, maar we zijn nog niet helemaal klaar, dus ik wacht er nog even mee 😊.

Ook in de tuin is volop gewerkt. Er is een begin gemaakt met het straatwerk en de schutting. Aankomende week gaan ze hiermee verder en zal er ook een start worden gemaakt met de omheining. Aankomende week gaat er ook gestart worden met de vloer op de eerste verdieping 🙌🏻. Dan kunnen we daar ook verder met het afwerken van de badkamers.

En ja….de planning. Februari verhuizen hebben we altijd gezegd. Daar gaan we nog steeds vanuit, maar dat is whisfull thinking. Hoe we dat op gaan lossen…..daar kom ik nog op terug, want daar kan ik nog geen zinnig woord over zeggen.

Nu ga ik weer verder met mijn fulltime job, want er vraagt al een tijdje iemand om mijn aandacht en dat is veeeeeel belangrijker ❤️. Fijne zondag!