Het is even heel anders wakker worden hier aan de Aalberselaan. De kartonnen dozen zijn inmiddels verruild voor jaloezieën en dat is maar goed ook, want ein-de-lijk laat de zon zich weer wat meer zien.

Afgelopen maandag hebben we onze sleutel ingeleverd van ons oude huis, het was best wel een dingetje, onze beide dochters zijn er geboren en het is dus echt wel een speciale plek. De deur is daar dicht en er gaat hopelijk een ander gezin heel gelukkig worden aan de Witveen.

Deze hele week zijn de mannen van Martin Veltkamp bezig geweest met de tuin. Er is zelfs een start gemaakt met de voortuin. Ze hebben in totaal nog 2 weken nodig en dan zou de tuin af moeten zijn, een heel fijn en luxe vooruitzicht. Nu het mooie weer nog, want jongens wat is het toch een baggerweer. Volgens mij praten wij Nederlanders graag of iets te graag over het weer, nou…ik normaal gesproken niet, maar nu mogen we toch wel even klagen hé. Wat een troosteloze ellende is het toch. Maar goed, wat er nu valt………🤣🤣🤣🤣.

Afgelopen donderdag en vrijdag zijn de mannen van Intera de jaloezieën komen plaatsen. Een flinke klus en uiteindelijk moest er ook nog versterking komen vanuit Enter, daar zitten ze, om het voor het weekend af te krijgen. Bijna gelukt…., maar we kunnen slapen in het donker, dus dat is al heel fijn!

Dan hebben we ook nog de oplevering van ons zwembad gehad door Roosen zwembaden. Nooit gedacht dat ik ooit een zwembad in de tuin zou hebben, maar het is toch echt zo en ik moet zeggen, het is wel heel gaaf! Super goede service en een van de betere partijen waar wij mee hebben samengewerkt, mag ook gezegd worden 😃.

En verder ben ik gaan inventariseren hoeveel opbergbakken ik nodig ga hebben voor onze kasten. We hebben heel veel kastruimte erbij gekregen en die wil ik zo efficiënt mogelijk gaan indelen. Ik ben alle kasten af gegaan (tot nu toe alleen nog beneden) en heb gekeken wat ik er wil gaan opbrengen en hoeveel dozen/bakken ik daarvoor nodig heb. Volledig geïnfluenced of noem het geïnspireerd door Pret a Pantry. Ik hoop dat ik het voor elkaar ga krijgen 🤦🏼‍♀️. Zie hieronder één van de kasten, nog genoeg te doen dus. Nu is onze dochter op dit moment slecht aan het slapen en moeten de middagdutjes was ingekort worden, dus met 1 á 2 uur per dag gaat het nog even duren, maar ik heb een doel 😅. Ik zal de before en afters met jullie delen 😃.

Morgen, maandag 8 mei, staat de definitieve oplevering met de aannemer gepland. We hebben daarom vandaag samen nog een ronde door het huis gemaakt voor het opnemen van zaken die nog niet goed werken. Dit is hét moment om nog één keer met de aannemer naar de totale afwerking te kijken en dit ter sprake te brengen. Het is nu 22:24 en ik ga deze blog online zetten, nog even de planning voor aankomende week samen doornemen, dan hopen dat onze oudste dochter vannacht doorslaapt, jongste doet dat al een tijdje, en dan weer beginnen aan een nieuwe mooie week!

Fijne avond allemaal!