Deze week zijn er grote stappen gezet. Zo is de staalconstructie geplaatst en is ook de tweede verdiepingsvloer gelegd. Je de contouren van het huis nu steeds beter. Aan de voor- en achterkant is nu ook goed te zien dat we de punt, die in het oude huis zaten, terug komt πŸ˜ƒ. Wel in een iets modernere vorm, maar heel mooi.

Het metselwerk loopt ook gestaag door en aan de achterzijde is de veranda geplaatst inclusief de voorbereiding van het dak. Op het filmpje wat op Instagram staat kun je super mooi van bovenaf zien hoe het er nu voor staat. Er is Γ©cht heel hard gewerkt de afgelopen weken.

Zelf zijn we druk bezig met de interieurbouwer en moet ik nog een reactie geven op onze interieurarchitect op de afwerkstaat. We moeten nu keuzes maken voor behang en andere materialen en dat heb ik nog even voor me uitgeschoven. Herken je dat, dat je geen keuze durft te maken en het daarom maar even laat liggen πŸ˜…. Maar goed we moeten ook door, dus deze week ga ik dat aftikken.

Volgende week gaat de aannemer samen met de installateurs de leidingen leggen in de vloer en vervolgens wordt deze dan weer gestort. Dan komt daarna het lijmwerk voor de zolder er aan, dat zal de week erop gaan gebeuren, omdat we deze week een korte week hebben i.v.m. Hemelvaart.

Afgelopen week heb ik een keuze gemaakt voor al het deurbeslag. Hoe makkelijk kan het zijn en HOE moeilijk kan je het jezelf maken. Er is gewoon teveel keuze waardoor je een selectie moet maken, zodat je maar uit een deurklink of 3 hoeft te kiezen. Dat heb ik dan ook gedaan. Voor de buitendeuren heb ik ander deurbeslag moeten kiezen ivm veiligheid, maar de binnendeuren waren zo gefixed.

de huidige status

Volgende week een korte week dus i.v.m. Hemelvaart, maar natuurlijk wel een update! Ik moet zelf namelijk nog genoeg doen, dus genoeg te delen πŸ™ŒπŸ».

Tot volgende week!