We zijn een heel eind op weg en het is super druk in het huis. Deze week is de stukadoor zowel buiten als binnen begonnen. Het huis ziet er dan gelijk een heel stuk anders uit en dan ga je toch steeds meer voelen dat de puzzelstukjes in elkaar gaan vallen. Al passen er zoals altijd ook een paar stukjes nog niet. Zo hebben we een kleine uitdaging met de verlichting ๐Ÿคฆ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ. De drivers (aansturing van de lampen) passen niet overal in het plafond, ze zijn te groot, kwam de elektricien met het inbouwen achter. Nu moeten er dus als de sode….. nieuwe drivers komen, want het plafond moet volgende week gestuukt worden. En dat is niet het enige, ook het sanitair (inbouwdelen) is er nog niet en dat moet ook voor de stukadoor binnen zijn.

Je hoort het al, de bouwvergadering duurde 2 uur en al dit soort zaken zijn er besproken. Ook zaken die we niet voorzien hadden en (on)mogelijkheden. Laten we het erop houden dat het allemaal goedkomt, de vraag is alleen in welke week ๐Ÿ˜….

  • Vensterbanken besproken
  • Sanitair update (wanneer komen de inbouwdelen?)
  • We mogen niets meer aanpassen ๐Ÿคฆ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ heb gisteren nog een mail eruit gedaan met weer aanpassingen๐Ÿ˜…
  • Stukadoor moet door, dus inbouwdelen moeten in de wanden/pladfonds zitten volgende week
  • Maatwerk moet besproken worden met W&E installateur en aannemer, afspraak inplannen

En zo nog een aantal punten waar flink wat druk op komt te staan. Het gaat de goede kant op, dus vingers crossed dat dat zo blijft.

Nu vertrekken we op vakantie en wens ik jullie allemaal een heeeeeele fijne zondag โ˜€๏ธโœŒ๐Ÿป.