Deze week stond de vooroplevering gepland, de architect is deze week gaan beoordelen of deze door zou kunnen gaan en dat was helaas niet het geval. Wel hebben we een (door)start gemaakt met de afbouwplanning. Hieronder de opzet, ik laat de details even voor wat ze zijn, dat komt allemaal wel wanneer we in het huis wonen en ik het volledige proces nog eens ga evalueren, want wie weet zou ik het op dat moment weer helemaal anders doen. 😅

Alle leveranciers hebben een plekje in de linkerkolom inclusief de locatie van het werk, Ik zie nu dat er bij actie de naam van de leverancier staat, daar moet nog even een kolommetje bij 👩‍💻.

Verder heb ik deze week nog een tweetal offertes opgevraagd voor stalen deuren. Deze prijzen wijken niet veel van elkaar af, wellicht ook goed om te weten als je in een dergelijk offertetraject zit. Wel kijk ik naar de juiste materialen en coatings, want daar kan wél verschil in prijs/kwaliteit zitten.

Afgelopen woensdag ben ik bij de tuinarchitect geweest. Dit was een supernuttige afspraak aangezien dit waarschijnlijk de laatste keer is dat ik daar op locatie ben geweest. We hebben de materialen definitief gemaakt, de verlichting uitgezocht en nog een aantal openstaande punten besproken. Zo heeft de aannemer de keuze gemaakt om de infiltratiebakken onder het gazon te plaatsen en is de tuinarchitect bang dat dit gaat verzakken. Direct weer contact opgenomen met onze aannemer om dit op te lossen. Zo zie je maar weer, never a duel moment en goed dat ik op dat moment een afspraak bij de tuinarchitect had.

We hebben een uur de tuin besproken en het gehad over het bouwproces, ik heb er alle vertrouwen dat dit goed gaat komen, weer een vinkje van mijn lijst voordat ik met ‘verlof’ ga.

Aankomende week hebben we de vooroplevering ingepland. Vanuit dat moment zullen er nog een aantal aandachtspunten zijn waar wij actie op moeten ondernemen. Verder ga ik nog op pad voor vitrage en hoop ik daar aan het einde van de week nog een offerte voor in huis te hebben.

Hoe verder het proces zich aan het vorderen is, hoe meer inspiratie ik krijg voor het delen van informatie hierover. Tóch ga ik mij nog even op de vlakte houden, omdat we er nog niet wonen. Dus….heb nog even geduld, ik ga echt alles met jullie delen, ook de juice 😅, maar dat is nu nog niet handig, omdat we simpelweg nog een redelijk lange weg te gaan hebben.

Nu ga ik genieten van een weekend weg met familie! Tot volgende week 🙋🏼‍♀️☀️.