Het doorvoeren van een upgrade in jouw huis is de ene keer noodzakelijker dan de andere keer. Waar je momenteel misschien wat uitgekeken bent op je huidige inrichting, kan een upgrade een goed alternatief bieden en hoef je ook geen mega groot budget te hebben. Ook kan het zo zijn dat je noodgedwongen het één en ander moet veranderen. Wat jouw reden ook is: het doorvoeren van een upgrade is niet iets wat je elke dag doet en daarom kun je vast wel een duwtje in de juiste richting gebruiken. Lees daarom gauw verder in dit blog en kom er binnen no time achter welke upgrade je moet doorvoeren en hoe u dit het beste aan kunt pakken!

Begin bij het probleem

Misschien weet je niet helemaal waarom je een upgrade door wilt voeren in je huis en daarom is het wel zo handig om dat vast te gaan bepalen. Om hier achter te komen, is het handig om te beginnen met een pen en papier te pakken, of je iPad 😇. Neem deze vervolgens mee naar de ruimte waarin je eventuele upgrades wilt doorvoeren en schrijf simpelweg op wat er in je opkomt. Denk hierbij aan een andere tafel, het verplaatsen of vervangen van je bank of een gaaf schilderij aan de muur. Neem daarna plaats op een andere plek en doe hetzelfde. Probeer vervolgens op te schrijven wat jouw stoel en de ruimte daaromheen met je doen. Door telkens op te schrijven wat je voelt, ontstaat er uiteindelijk een overzicht van de emoties die door de hele ruimte, maar ook op specifieke plekken gelden. Je hebt op deze manier letterlijk op papier staan wat elk deel van jouw huidige inrichting met je doet. Zo heb je meteen het probleem vastgesteld en weet je precies wat je moet doen om dit probleem te tackelen. Toch? 

Nieuwe spullen: maar waar?

Een vraag die vervolgens waarschijnlijk ontstaat, is de vraag waar u uw nieuwe spullen het beste kunt kopen. Ik heb het antwoord voor je, dat is bij Mokana! Mokana heeft een grote diversiteit aan producten die voor een mooie upgrade zorgen in jouw huis. Zo ben je bij Mokana aan het goede adres als je op zoek bent naar robuuste tafels, maar ook voor industriële meubels en lounge banken kun je bij hen terecht. Als het goed is, weet je nu ongeveer waar je moet beginnen en waar je moet zijn om jouw upgrade door te voeren, dus….aan het werk 😃!

Succes!