58 Weken bezig met onze plannen voor het bouwen van ons huis, is best veel πŸ˜…. Eerlijk gezegd had ik gehoopt dat toen we het huis kochten, we er tegen deze tijd toch wel in zouden zitten. Niets is minder waar, de fundering is klaar en we gaan beginnen aan de begane grond vloer πŸ˜ƒ.

Deze week ben ik niet op pad geweest voor het huis, het is dus een wat rustigere week, maar zo voelt het totaal niet. Dat komt door al die open eindjes en dat zal tot de oplevering van het huis nog zo zijn denk ik. Ik ben dinsdag op de bouw geweest en heb kennis gemaakt met 2 mannen die namens Berende aan het werk waren. Super lief, ze hebben precies uitgelegd wat ze aan het doen waren en wat er deze en volgende week gaat volgende. Hetgeen wat is blijven hangen en dus geen vakjargon is (🀣) is dat er klemmen op de fundering zijn gezet waarop de betonnen platen op kunnen rusten en de spouwmuur wordt afgedicht met zijl, zodat er geen beton in kan komen. Tot zover het inhoudelijke stuk πŸ™ŒπŸ».

Het sanitair is bijna volledig uitgezocht en hiervoor heb ik nog een call/belafspraak (of een andere benaming voor gewoon ff bellen πŸ˜‡) voor gehad met de loodgieter (W-Installateur) om alles zo goed mogelijk af te stemmen op elkaar. De posities van het sanitair zijn definitief, nu gaat het over het type kraan/douche, zodat hij het leidingwerk daar op aan kan passen.

De elektriciΓ«n is op bezoek geweest om alle Electra door te spreken. We hebben het gehad over stopcontacten, extra stroompunten, wifi-punten, lichtpunten, inbouw- en opbouwboxen, loze leidingen en ga zo maar door. Uiteindelijk ging hij pas na 2 uur weg en ik dacht dit wel even in een uurtje af te tikken. Eerlijk is eerlijk, wel fijn dat dit nu besproken is.

Een week niet geblogd is een week niet geleefd ☺️. Inmiddels ben ik ook al weer 58 blogs verder en ook een flink aantal samenwerkingen, dat is toch wel bijzonder! Omdat ik op dit moment druk ben met het uitzoeken van sanitair heb ik ook weer een artikel geschreven over tips voor het (ver)bouwen van je badkamer. Het artikel lees je hier en is weer een leuke in de rij van de afgelopen samenwerkingen ✌🏻.