Een topper is ideaal, het zorgt ervoor dat je matras jaren langer mee gaat en wanneer je twee losse
boxspring matrassen hebt is het heerlijk om een topper te gebruiken zodat je niet telkens in ‘de
spleet’ belandt. Door een topmatras toe te voegen aan je bed breng je een extra laag aan. Deze extra laag zorgt voor extra steun en comfort. Daarnaast wordt de druk op het matras door de topper gelijkmatiger verdeeld waardoor er minder snel kuilen ontstaan in je matras. Alhoewel een topper een stuk minder duur is dan het matras zelf is het wel belangrijk om een goed hoeslaken voor de topper aan te schaffen. Nieuwsgierig waarom je een speciaal hoeslaken topper nodig hebt? Lees dandit blogartikel.

De Cinderella topper hoeslaken

Hygiëne is belangrijk voor een goede gezondheid
De topper is ervoor bedoeld om jouw slaapcomfort en daarmee gezondheid te ondersteunen. Het is
daarom belangrijk om de juiste hygiënemaatregelen te nemen. Tijdens het slapen verliest een mens
ontzettend veel vocht, gemiddeld zelfs zo’n 0,5 liter per nacht. Wanneer je jouw topmatras niet goed beschermd zou dit vocht direct in het matras trekken. Een topper hoeslaken is speciaal ontworpen voor het topmatras waardoor het perfect aansluit en niet gaat schuiven. Het hoeslaken beschermd de topper tegen vuil, vocht en bacteriën waardoor het matras veel langer meegaat. Vocht kan schimmel veroorzaken wat ervoor kan zorgen dat de structuur van het matras wordt aangetast. Hierdoor kan de ondersteuning en het comfort sterk afnemen en heeft het directe impact op jouw gezondheid.

De juiste maat zorgt voor een uitstekende nachtrust
Wanneer een laken niet helemaal perfect om het matras heen sluit hebt kans dat er ribbels en
gleuven ontstaan in het laken wat kan leiden tot een minder goede nachtrust. Dit is nog een reden
waarom het aanschaffen van een speciaal topper een goede keuze is. De topper hoeslakens zijn
gemaakt voor de dikte van een topper waardoor ze perfect op het topmatras aansluiten. Toppers zijn in de meeste gevallen een stuk dunner dan reguliere matrassen. Gemiddeld is een topper tussen de 6 en 10 cm dik terwijl een regulier matras al gauw een dikte van 16 cm tot 25 cm heeft. Het Cinderella topper hoeslaken is verkrijgbaar in alle mogelijk denkbare afmetingen. Dit maakt het aanschaffen van de juiste topper hoeslaken erg eenvoudig. Door rekening te houden met de specifieke afmetingen van jouw topper weet je zeker dat je de beste keuze maakt.

Mooie toevoeging aan het interieur
Naast het feit dat een topper hoeslaken een uitstekende keuze is voor de hygiëne, het topmatras
veel langer meegaat én je een betere nachtrust ervaart, is het ook nog eens erg mooi voor de styling van je slaapkamer. Je kunt namelijk goed afwisselen met de kleurstellingen in je slaapkamer door met een apart matrashoeslaken en topper hoeslaken te werken. Zo kun je ervoor kiezen om één geheel aan te houden en de lakens in dezelfde kleur te houden, of juist om af te wisselen en te
spelen met het kleurgebruik in de slaapkamer. Op cinderella.nl vind je naast een divers aanbod aan
afmetingen ook veel verschillende kleuren topper hoeslakens.