Heel gek, maar deze week besefte ik mij ineens dat de bouwvak er aan zit te komen. Dan lijkt er tóch nog ineens een hele hoop te moeten gebeuren voordat iedereen vakantie kan (en mag 🤣) gaan vieren. Het dak moet er op, binnen en buiten moet er gestukadoord worden en alle kozijnen moeten er in. Natuurlijk nog heel wat meer, maar dit is zo’n beetje wat er voor de bouwvak nog moet gebeuren.

Deze week heb ik een planning gemaakt voor de zaken die wij zelf regelen. Hier staan de vloeren in, de schilder, interieurbouwer en de tuinman. Het zou natuurlijk mooi zijn zijn wanneer dit vlekkeloos 🤞🏻 op elkaar aan zou kunnen sluiten, tip is wel om rekening te houden met afhankelijkheden. Zo moet de cementdekvloer minimaal 4 weken drogen. Deze vloer gaat voor de bouwvak gelegd worden, dus dat komt heel mooi uit.

Hier een voorbeeld van de planning waar ik mee bezig ben –> Work in Progress ✌🏻

Verder was het een rustige week bij ons, op de bouw niet, daar wordt lekker door gewerkt. De muren op zolder zijn gezet en het metselwerk is zo goed als af. Volgende week gaat er aan het dak begonnen worden, daar zal ik wat foto’s van delen.

Verder gaan we binnenkort op pad voor meubels. Het lijkt nog ver weg, maar we kunnen alvast wel gaan oriënteren en we weten in grote lijnen wat we nodig hebben. Het meubelplan van de interieurarchitect gaat helpen bij het uitzoeken van de meubels. Daar ga ik over 2 weken weer naartoe.

Ow ja, we hebben het ook nog over de buitenverlichting gehad. Hiermee zijn we al een redelijk eind en willen dit ook snel aftikken.

Dat was hem weer voor deze week! Tot volgende week ☀️