Als het gaat om wonen, dan zijn het de kleine accenten die grote waarde hebben. Misschien wel het beste voorbeeld is de zwarte handgreep. Die is wel heel anders dan de messing grepen die je altijd in woningen ziet. Zwart zorgt voor een mooi contrast met de lichte kleuren in de meeste woningen. Juist om die reden is het ook zo populair. Het is bovendien op vele plekken door te voeren.

Handgrepen in de keuken

De plek waar je de meeste handgrepen tegenkomt laat zich natuurlijk raden. Handgrepen voor de keuken vind je op de deuren, kasten en lades. Dat betekent dus ook dat je wel heel veel mogelijkheden hebt om leuke accenten te leggen. Zeker wanneer je zoor zwart of een andere afwijkende optie gaat, is dat het geval. Daarmee kan je ook direct een goede basis leggen voor wat je verder in de woning doet.

Handgrepen in de badkamer

Het is ook altijd belangrijk om een bepaalde look door te voeren in heel de woning. Dan kom je dus al snel uit bij de volgende ruimte waar je veel handgrepen vindt. Dit is natuurlijk de badkamer. Ook daar heb je veel te maken met deuren, kastdeurtjes en lades. Dat betekent dat je ook lekker de ruimte hebt om te experimenteren met de accenten die je kunt leggen met de handgrepen.

De kamers compleet maken

Nu je in de keuken en badkamer hebt geëxperimenteerd met handgrepen, heb je kunnen zien wat de effecten hiervan zijn. Het is dan ook zeker de moeite waard om dit door te voeren in de andere kamers. Zo kan je er dus ook een mooi geheel van maken. Sommige accenten kan je op deze manier in alle ruimtes in huis terug laten komen. Dat maakt het juist ook zo aantrekkelijk omdat een geheel voor rust en comfort zorgt.