Afgelopen weeks alles vrij rustig gebleven, de enige ontwikkelingen zijn dat we een bericht hebben gekregen dat volgende week de waterleiding wordt verplaatst/afgesloten en dat we kunnen starten met het plaatsen van de piketpaaltjes πŸ˜ƒ. Waar ik Mark al voor gewaarschuwd heb en dat heb ik hier ook al eerder aangegeven is dat het heel klein gaat lijken nu. Vooral als straks de fundering en de vloer gelegd gaat worden. Ik verwacht nog een lichte paniekaanval van Mark inclusief een lichte discussie met de architect, want we hebben alle ruimtes toch besproken en deze waren toch allemaal perfect en dus groot genoegπŸ˜…. Ik heb Marcel (architect) hier al wel op voorbereid, dus die gaat alvast dekking zoeken.

Tipje: onze architect heeft een aantal nieuwe projecten laten fotograferen. Echt een kijkje waard op zijn website: www.marcelderuiter.nl

Aanstaande maandag, morgen, staat er weer een bouwvergadering op de planning en daar sluit de E-installateur aan (een elektricien dus πŸ˜‰) . We gaan de electra punten definitief bepalen dus moeten ook het lichtplan definitief hebben naast alle stopcontacten en andere zaken die met elektra te maken hebben.

Woensdag staat er een afspraak met de Grand & Johnson gepland. We gaan de eerste maatwerktekeningen zien. Zij hebben alles uitgewerkt wat wij op maat willen hebben in het huis, best veel! Kasten, keuken, werkkamer, badkamer, kasten etc. Na deze afspraak geven we feedback en kunnen zij weer verder.

Het kavel van een afstandje, leeg en klaar voor de bouw

Vanochtend ben ik langs het kavel gereden en het ziet er nu wel heel kaal uit, gelukkig gaat ons tuinplan voor veel groen zorgen. Ja ja je gelooft het niet, maar we zijn hier nog steeds niet uit en ik ga onszelf een ultimatum stellen, deze week moet het af. Nu heb ik het hier ook gezegd, dus heb ik een stok achter de deur ✌🏻.

Volgende week hopelijk een update met wat paaltjes op het kavel 🀞🏻.