Eerlijk is eerlijk, ik ben geen klusser en dus niet heel handig, maar ik wil het mijzelf altijd wél gemakkelijk maken. Daarom ben ik de samenwerking aangegaan met Limtrade, puur uit nieuwsgierigheid. Wanneer je namelijk aan de slag gaat met een verbouwing van je huis of in je tuin wil je toch gemakkelijk en snel aan materialen komen. Natuurlijk zijn er diverse bouwmarkten die goed kunnen leveren, maar een specialist welke begonnen is als groothandel is toch wel erg makkelijk. 

Wanneer je gaat bouwen heb je allerlei materiaal nodig. Voor constructies in de bouw, maar ook bij meubilair, denk aan kasten en bureaus, worden U profielen gebruikt. Een heel gangbaar product is het U profiel staal. Een basis ingrediënt voor je klus en dus onmisbaar voor jouw project. Er bestaan verschillende profielen om je constructie te versterken. De meeste profielen zijn op de website te vinden, mocht het profiel er niet tussen staan, neem dan contact op met de klantenservice, ze helpen je graag!

Stalen profiel nodig?! Laat je vooral adviseren, want ik kan hier geen keuze uit maken 😅.

De website van Limtrade staat vol met essentiële producten voor jouw bouwproject. Zo leveren zij ook OSB klasse 3 wat staat voor Oriented Strand Board. Ik moest dit dus even opzoeken 😅. Dit plaatmateriaal kun je voor heel veel verschillende zaken gebruiken voor zowel binnen als buiten. Het is een goed alternatief voor multiplex. Het mooie aan dit materiaal is dat deze binnen 5 tot 7 werkdagen geleverd kan worden, dat is precies wat je nodig hebt in deze tijd vol met leveringsproblemen. 

Als laatste nog een kleine tip voor het aanleggen of aanpassen van je tuin. In kleine hoeveelheden bestellen of sjouwen vanuit het tuincentrum is gedoe. Je kan het natuurlijk ook online bestellen samen met al je andere bouwmaterialen. Laat het dus allemaal gemakkelijk thuisbezorgen 😃. 

Mocht je twijfels hebben over je ontwerp of constructie, dan kun je je tekeningen altijd bespreken met de specialisten van Limtrade. Zo sta je er niet alleen voor en weet je zeker dat je de juiste materialen inkoopt. 

Zo…hopelijk heb ik je uitgedaagd om tóch zelf de handen uit de mouwen te steken. Je zal jezelf verbazen hoeveel je zelf kan doen met wat kleine hulp van leveranciers. Helaas is het op dit moment zo dat vakmensen lastig te krijgen zijn. Een uitgelezen kans voor jou om zelf aan de slag te gaan. Vermijd gesjouw en laat alles bij je thuis bezorgen, zodat je direct met een complete voorraad bouwmateriaal aan de slag kunt. Ik weet zeker dat het je een hoop voldoening gaat geven, het eerste zetje heb ik je hopelijk gegeven met dit adres 👩‍💻. 

Klusze 🦺!