Sta jij op het punt om te verhuizen naar de grote stad om daar een nieuw avontuur aan te gaan? Dan ben jij vast geïnteresseerd in de mogelijkheden in een grote stad als Rotterdam. Wat heeft de stad te bieden en hoe werkt een verhuizing naar Rotterdam. In dit artikel vertellen we je er alles over!

Rotterdam als stad

Rotterdam staat wereldwijd bekend om zijn haven. De haven waar dagelijks duizenden containers in en uit gaan waardoor de wereld wordt bevoorraad. De haven levert de stad erg veel voordelen op. Zo is er erg veel werkgelegenheid in de haven zelf, maar ook bedrijven trekken naar de stad wegens de mogelijkheden tot snel transport van goederen vanuit de haven. Naast werkgelegenheid komt er ook heel veel toerisme naar de stad die alle welvaart vanuit de haven willen bewonderen. In de stad zijn vele wolkenkrabbers te vinden waar wonen en werken samenkomt. Alle mooie moderne gebouwen kennen wel een donkere keerzijde, de oorlog. De tweede wereldoorlog heeft de stad volledig verwoest, met het gevolg dat de stad opnieuw moest worden opgebouwd. Ieder nadeel heeft zo zijn voordeel in dit geval. 

Naast de mooie gebouwen kun je in Rotterdam ook terecht om te shoppen in de mooie winkelstraten of te genieten van topsport. Zo zijn er 3 voetbalclubs die op het hoogste niveau van Nederland spelen, wordt er ieder jaar een marathon georganiseerd waar regelmatig records worden gelopen. 

Verhuizen naar Rotterdam

Al het moois van Rotterdam heeft als gevolg dat mensen naar de stad toe willen verhuizen. Verhuizen naar Rotterdam is iets om naar uit te kijken. Student Verhuis Service is de ideale partner om in te zetten voor een verhuizing. Dit bedrijf bestaat uit gemotiveerde en sterke studenten die jouw verhuizing uit handen nemen. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Mede hierdoor zijn zij een zeer bekend verhuisbedrijf in Rotterdam. Naast de verhuizing worden ook alle vergunningen geregeld zodat jij zonder stress de verhuizing naar Rotterdam kunt volbrengen. Mocht je toch zelf de regie in handen willen houden, kun je dit bedrijf ook inhuren ter ondersteuning. Bijvoorbeeld om de meubels te vervoeren of om zware spullen naar beneden te krijgen. 

Woningaanbod in Rotterdam

Rotterdam is een erg grote stad. Mede omdat de stad zo groot is, is er ook een erg divers woningaanbod. Zo kun je luxe wonen in de woontorens in het centrum, maar ook klein en achteraf wonen in een van de vele wijken van de stad. Daarnaast zijn er ook nog tal van luxe villawijken te vinden. Mede hierdoor valt Rotterdam zo erg in de smaak bij inwoners van de stad. Rotterdam is een stad voor iedereen!