De oplevering lonkt, maar er staan nog heel veel punten open. Onrustig word ik er van…🤦🏼‍♀️. Wie kan mij helpen om het overzicht te krijgen? Bouwbegeleider? Die zegt dat het goed komt…Mark, die zegt dat ze het moeten regelen…Lichte kortsluiting hier omdat ik gewoon simpelweg (vanwege mijn buik 🤰) niet overal bij kan zijn.

  • Trapbekleding – ontwerp + kosten zijn niet definitief
  • Schoorsteenkap – moet er as dinsdag op zitten, hebben we nog niet
  • Haard – ombouw is opnieuw gemaakt, maar moet nog afgewerkt worden
  • Badkamer – stukadoor komt volgende week, afspraak moet nog met de gietvloerleverancier gemaakt worden om te bekijken of ondergrond helemaal akkoord is.
  • Airco’s – weggehaald bij de aannemer, nieuwe prijs opgevraagd, nog geen reactie
  • Tuin – totale offerte loopt uit de pas, hier moeten we iets mee, maar wat?!
  • Plinten – bestellen is niet zo moeilijk, maar wie gaat ze plaatsen?
  • en zo zijn er nog wel een flink aantal zaken die buiten de aannemer om geregeld moeten worden (vitrage, meubels)

Afgelopen week ben ik wel aan de slag gegaan voor de vitrage en ik hoop hier zo snel mogelijk een offerte voor te krijgen, zodat wij ook die kosten inzichtelijk hebben. Voor mijn gevoel blijf je met bouwen maar plussen en is er amper een meevaller te bekennen, herkenbaar?!

Staal van de vloer, wandafwerking en vensterbanken meegenomen om zo de kleur goed te kunnen bepalen.

Ook ben ik bezig geweest met het meubelplan. Wat willen we definitief allemaal in ons huis geplaatst hebben en wat is ‘nice to have’, zodat we hier ook termijnen aan kunnen vastplakken.

En als laatste loopt er een ziek meisje rond die maar niet beter wil worden, dat is het allerbelangrijkste op dit moment. Dat relativeert dan ook wel weer snel en met die rede laat ik de boel dan nu maar even de boel.

Aanstaande dinsdag staat de oplevering op de planning, laten we hopen dat dit goed gaat uitpakken en dat de rest van de planning goed kan doorlopen 🙌🏻.

Geniet van jullie weekend en volgende week weer een nieuwe update 👩‍💻.