Ok, er zit weer schot in de zaak. Interieurarchitecten zijn gebeld, we hebben geaccepteerd dat we vertraging oplopen en we hebben de minimale input die we in het bestek mee moeten nemen voor ons zelf in kaart kunnen brengen. (Badkamer, Toilet, Hal) We gaan de interieurarchitect die we gaan kiezen hier dan ook gelijk op briefen, zodat hij/zij dit direct op gaat pakken, voor de rest hebben we nog voldoende tijd.

Pak van ons hart, maar we moeten wel door, vanavond maken we een keuze wie ons interieur gaat tekenen. Ik was hier geen voorstander van, maar aangezien het nu zo’n ontzettend groot project is geworden, ik inmiddels 37,5 week zwanger ben en dit niet meer alleen kan, hebben we hulp nodig. We hebben 3 offertes liggen en ik weet zeker dat alledrie deze partijen dit prima kunnen doen.

Afgelopen vrijdag hebben we weer een afspraak met onze architect gehad en dit was dus weer een goede stap vooruit. Vergunningen kunnen bijna aangevraagd worden en ook met de aannemers is hij inmiddels in gesprek. Hij zorgt ervoor dat hij goed in kaart heeft wie de kwaliteit kan leveren tegen de juiste prijs en volgens onze planning. Heel fijn dat hij dat uit handen neemt kan ik je vertellen, want dit zijn zaken waar je echt een specialist voor nodig hebt.

Volgens planning gaan we nu 1 maand uitlopen, mits we de indeling + materiaal van het sanitair en de ruimtes waarin tegels moeten komen te liggen hebben. Dit moet meegenomen worden in de kostenraming van de aannemer, hier kan namelijk ontzettend veel verschil inzitten wanneer je uitgesproken wensen hebt en ik ben bang dat we die hebben :).

Vol goede moed dus aan de slag met de indelingen, we hebben weer goede hoop en pakken nu weer lekker door. Over 2 weken staat de volgende afspraak met onze architect en we hopen dat we dan weer wat tijd ingehaald hebben.

Geniet van jullie week, ik focus me deze week volledig op het huis, het goede weer en onze baby :).

Renske