Afgelopen week hebben we een keuze gemaakt voor een interieurarchitect. Fijn om dat ook weer af te kunnen strepen. Nu ben ik mij ervan bewust dat dit een luxe positie is, geloof mij, ik heb ook een keer gebouwd zonder (interieur, tuin) architect en dat is ook gelukt, maar het is fijn om dit voor nu uit handen te kunnen geven. A.s. woensdag ben ik 39 weken zwanger dus je snapt dat strepen voor mij best lekker is op dit moment.

Deze week heb ik nog contact gezocht met het bedrijf wat glasvezel bij ons in de straat aan komt leggen. Op dit moment wordt het hele dorp aangesloten, maar aangezien wij er nu niet wonen zijn wij er tussendoor geschoten. Jammer, helaas, weer ff regelen dus.

Morgen staat de eerste afspraak met de interieurarchitect gepland en aanstaande vrijdag met onze architect. Hij gaat vanaf volgende week de vergunning indienen bij de gemeente. Ik heb ook een stuk geschreven over vergunningen, wellicht handig om even door te lezen, mocht je in deze fase van jullie bouw en/of verbouwing zitten.

Nu ik veel tijd over heb ben ik ook helemaal los aan het gaan op Pinterest. Ik heb op de droomhuis 24 Pinterestpagina een hele hoop nieuw beeldmateriaal toegevoegd ter voorbereiding aan ons gesprek met de interieurarchitect. Dat geeft ook weer rust. Hopelijk de baby ook, want we kunnen nog wel een aantal dagen gebruiken voor het uitwerken van onze plannen :). Geniet van jullie week!

Renske