Normaal gesproken plaats ik iedere zondag een update, maaaaar er kwam even iets tussen. Vorige week woensdag zijn wij namelijk trotse ouders geworden van een Do. We zijn ontzettend gelukkig dat alles goed is gegaan en genieten volop van haar.

Dit zorgt ervoor dat ik afgelopen week niet betrokken ben bij de lopende afspraken, maar gelukkig wordt de voortgang nog wel met mij gedeeld :). Zo hebben we de benedenverdieping aangepast. Marcel, onze architect, had een goed idee voor een wijziging in de keuken omdat hij ons daarmee zag worstelen. Hij heeft dit voorgelegd en wij zijn daar dus ontzettend blij mee, aangezien je zelf niet altijd op deze aanpassingen gaat komen. Goed werk dus!

Daarnaast hebben we ook een keuze gemaakt voor een interieurarchitect, Mark heeft dit opgepakt aangezien ik daar op dit moment geen afspraak mee in zou kunnen plannen. De afspraak staat en we bekijken in de loop van deze week of ik daar mee naartoe zal gaan of dat ik in ga bellen met onze dochter.

Voor nu laat ik het hier even bij, ga volop genieten van onze kleine Do en kom volgende week weer online. Loslaten is toch moeilijk voor mij al zal ik het wel wat moeten doseren :).

Tot snel!