De sloop is begonnen en ondanks dat je daar een hele tijd naar uitkijkt gaat het dan ineens super snel. De sloop is dus in volle gang en daar gaat van den Noort volgende week mee verder. Het trok weer veel bekijks iets waar de kraanmachinist volgens mij geen rekening mee gehouden had πŸ˜ƒ.

De meterkast is nog blijven staan, dit komt omdat de stroom nog niet is verlegd naar de bouwstroomkast. Dat laat waarschijnlijk ook nog even op zich wachten wat heel jammer is, want zo kan er nog niet volledig gesloopt worden. Wat bouwstroom is en hoe je het verleggen hiervan aan kan vragen heb ik in dit artikel beschreven. Belangrijkste tip, begin er op tijd mee πŸ‘ŒπŸΌ.

Afgelopen maandag heb ik, samen met de architect en de aannemer(projectbegeleider) een afspraak gehad met de W installateur. Inmiddels heb ik geleerd dat hij over de warmtepomp gaat en dus de verwarming en koeling van het huis. In de tekeningen hebben wede technische ruimte op zolder ingetekend, maar dit paste jammer genoeg niet. We hebben een gedeelte van de bijkeuken moeten inleveren om hier uiteindelijk alles te kunnen plaatsen. Jammer maar helaas. Marcel, de architect heeft de tekeningen diezelfde dag nog aangepast en in de loop van de week met de constructeur definitief gemaakt. Dit was nog nodig om de aannemer en de installateur aan het werk te zetten.

Nog 2 openstaande punten waren: Feedback tuinplan terugsturen en het aangepaste lichtplan voor binnen en buiten bekijken. We zijn alleen aan dat laatste toegekomen, omdat dat op dit moment de hoogste prioriteit heeft ivm het bepalen van de lichtpunten al gaat het eigenlijk alleen nog maar over het type armatuur. Ik zal jullie niet vermoeien met alle details, komt er op neer dat we nog niet helemaal klaar zijn. Van de tweede partij heb ik nog niets gehoord, dus daar moet ik nog achteraan.

Het tuinplan is dus nog even blijven liggen en hier moet ik nog even flink met Mark over vechten πŸ˜…. We zijn het namelijk nog (totaal) niet eens over de aanpassingen die ik door wil voeren. Moet hier even een juist moment voor vinden. (lees je mee πŸ‘€β˜ΊοΈ)

Dat was hem weer, de update, we gaan bijna bouwen! Mark vroeg vanochtend, zouden we over 1 jaar zo rond deze tijd in ons nieuwe huis zitten? Ik hoop het!