Het begint op te schieten, de vloer is eindelijk gelegd en deze week zijn de installateurs bezig geweest met het leidingwerk. Het jammere is dan wel weer dat we de komende weken wel wat minder werkdagen in de week hebben zitten, maar we gaan wel lekker door ๐Ÿ™Œ๐Ÿปโ˜€๏ธ. Het is รฉcht heel bijzonder dat we volgend jaar rond deze tijd in ons huis zitten, misschien zelfs wel in de tuin aan een lekker koud roseetje ๐Ÿท. Voorlopig lopen we nog door het stof en zitten we beneden droog, nu de rest nog!

Op de bouw is het super druk geweest deze week. Zowel de elektricien (E-installateur in vakjargon) en de loodgieter (W-installateur in hetzelfde vakjargon) zijn vanaf woensdag bezig geweest met het leidingwerk wat in de vloer komt. Ze hadden hier welgeteld 3 dagen voor๐Ÿ˜ฑ. Aanstaande dinsdag wordt het beton erop gestort en moet dus al het leidingwerk er in liggen. Ik had deze werkwijze nog nooit gezien, tenminste, het is mij nooit opgevallen. Ik was in de veronderstelling dat er van die grote platen geplaatst gingen worden met gaten erin ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผ maar dat schijnt prefab te zijn en dit is maatwerk.

De rest van de week was lekker druk. Zo zou ik eigenlijk dinsdag een afspraak hebben over het sanitair, deze ging niet door omdat we daar al wel uit waren, maar ik heb nog wel telefonisch overleg gehad met de aannemer hierover. Daarnaast heb ik contact gehad met onze architect over de bouwbegeleiding en ben ik naar een interieurbouwer geweest. Hier heb ik alle maatwerkplannen doorgesproken en deze partij gaat een prijs maken. Het is wel even duimen of we dit in de planning gepast krijgen, maar laten we daar gewoon even super hard op hopen ๐Ÿคž๐Ÿป. Ik heb nu in totaal 2 interieurbouwers gesproken en hoop er zsm uit te gaan komen, zodat we ook hier een vink(je) achter kunnen zetten.

Dan nog een afspraak met onze verlichtingsleverancier. We hebben nog verlichting nodig voor buiten en aan het huis. Hier wordt volgende week een plan voor gemaakt.

Afgelopen donderdag stond ik netjes op de bouw voor een bouwvergadering…..je voelt hem al aankomen, de aannemer was het vergeten….gelukkig was het heeeeerlijk weer en ben ik daar van gaan genieten โ˜€๏ธ. Wel heb ik nog contact met hem gehad over de planning en andere lopende zaken zoals vloeren, kozijnen etc.

Al met al zijn we lekker bezig en hoop ik dat we door de huidige prijsstijgingen goed door kunnen bouwen. Het is รฉcht een rare tijd waarin prijzen met de week kunnen verschillen iets waar leveranciers meet te kampen hebben, maar wij als uiteindelijke opdrachtgever ook natuurlijk. Dit artikel las ik er een tijdje geleden over. Laten we hopen dat dit allemaal snel gaat normaliseren, is voor iedereen beter โ˜บ๏ธ.

Volgende week staat de bouwvergadering, die dus deze week niet door ging, op de planning en ga ik nog met een tweede partij praten die ons interieur zou kunnen gaan doen. Dagje minder, maar hopelijk net zoveel gas erop als afgelopen week ๐ŸŽ.

Geniet van het heeeeerlijke weerโ˜€๏ธ๐Ÿ™Œ๐Ÿป.