Raamdecoratie, een belangrijke eye-catcher voor jouw interieur! Naast de mooie uitstraling heeft de juiste raamdecoratie ook nog eens veel handige voordelen! Zo zorgt raamdecoratie ervoor dat jij onbezorgd kan genieten van privacy en bepaal jij de hoeveelheid zonlicht die binnenkomt. Zo is het bijvoorbeeld voor grote ramen erg prettig om inkijk te voorkomen! Wij zetten de voordelen voor jou in deze blog op een rijtje, met deze tips kun jij onbezorgd genieten van de privacy! Daarnaast heb je met deze tips binnen no- time de luxe uitstraling en de praktische voordelen die je wenst voor jouw interieur! 

Raambekleding tegen inkijk 

Praktisch en een prachtige look voor jouw ramen! Door stijlvolle raambekleding tegen inkijk Is jouw raamdecoratie niet alleen praktisch maar ook heel stijlvol. Een erg betaalbare oplossing met een fantastisch resultaat! Op deze manier zien jouw ramen er netjes en prachtig afgewerkt uit!

Stijlvolle jaloezieën 

Jaloezieën geven sfeer aan jouw woning! Ontdek de mooie en diverse stijlen lamellen en geef de stijl aan jouw ramen die je wenst! Speel met de lichtinval door de lamellen te kantelen en geniet van de nodige privacy. Jaloezieën zijn de perfecte raambekleding tegen inkijk. 

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn te vinden in verschillende soorten, zo is er bijvoorbeeld het handige aluminium systeem dat twee soorten gordijnen combineert. Zo hebben de plissé gordijnen een dag en nacht functie! Jij bepaalt op welk moment van de dag je welk plisségordijn gebruikt. Ideaal om zo optimaal te genieten van een heerlijke nachtrust! 

Ook de Splendid Pliss gordijnen zijn zeer geliefd onder de plissé gordijnen! Waarom? Ze zijn uniek en zeer trendy en met geweldige voordelen! Zo kies je zelf waar het plisségordijn het raam bedekt. Het aluminium frame, waartussen het plisségordijn zit, is zonder boren of schroeven te monteren. Op een eenvoudige en snelle manier. Zo kun je snel genieten van je nieuwe raamdecoratie.

Rolgordijnen

Een populaire favoriet! Dankzij het innovatieve lichtgewicht en platte frame. Rolgordijnen zijn functioneel en geven sfeer aan je raam en ruimte. Kies voor de stofsoort die bij jou past! Zo zijn er bijvoorbeeld stofsoorten met een verduisterend effect of juist stoffen die meer licht toelaten.