Een korte week, 3 dagen op de bouw met flink wat buien en toch is er weer wat te zien. Er wordt hard gewerkt en ik zal deze week foto’s maken op het kavel aangezien het kavel deze week meer dicht dan open is geweest. Dus alleen maar afbeeldingen vanaf het hek.

We zijn samen gaan zitten voor het sanitair, ik kwam er niet meer uit. Nu zul je je afvragen HOE dan?! In januari had je je keuzes al gemaakt. Klopt! Maar er zijn 2 partijen die het sanitair aanbieden en de prijzen liggen enorm uiteen. We willen alles door de aannemer laten installeren (de onderaannemer van hen dan h矇) aangezien we dan bij oplevering een badkamer er in hebben zitten en de huidige W installateur heeft ook de leidingen gelegd, dus dat zou het gemakkelijkste zijn. Goed … puntje bij paaltje is dat we een flinke discussie hebben (aannemer en wij) die ik je nu even ga besparen, maar waar ik later wel iets over ga schrijven om jou daar een advies in te kunnen geven . Zo hoef je je niet aan dezelfde steen te stoten.

Dit weekend hebben we ook de meerwerkpost doorgenomen van de elektricien (E-inatallateur). Voordat je gaat bouwen wordt je gewaarschuwd voor meerwerk, wij hebben dan ook veeeeeel voorbereidend werk gedaan, zodat we zo min mogelijk meerwerk zouden krijgen. Niets is minder waar, ik denk dat het inmiddels een pagina of 10 is voor de elektrici禱n. Ook hier hebben we reactie op gegeven en kunnen we van onze lijst afhalen.

Dan hebben we ook nog terugkoppeling gegeven op het maatwerk, we zijn daar een heel eind mee en staan op de planning. Dat geeft rust en ons ook de tijd om andere dingen af te ronden. De laatste afspraak voor de tuin hebben we nu ook ingepland en dan hopen we die post ook af te kunnen vinken.

Aankomende week staat iedereen weer een volledige week op de bouw en staat er voor as vrijdag een bouwvergadering op de planning. Hierin zullen we de voortgang van de bouw bespreken en de meerwerkposten. Ik ben benieuwd of we de temperatuur nu niet al te hoog hoeven te laten oplopen zoals bij de vorige bouwvergadering .

Aardig steigerwerk

Volgende week volgt er dus weer een update en misschien ook nog wel wat andere leuke nieuwtjes over de bouw 綽.

Fijne zondagavond!