Het loslaten ga ik weer een beetje loslaten en ik ga mij weer wat meer met de bouw bemoeien 🤦🏼‍♀️👩‍💻. Florine is nu 3 weken en het gaat heel goed met ons en ik heb dus ontzettend veel zin om weer wat meer te doen, met mate natuurlijk, beloofd 😅.

Afgelopen week zijn de airco’s geplaatst en is er gestart met de aanleg van onze tuin. Toch fijn om straks over een verhard pad naar de voordeur te kunnen komen 🙌🏻. Daarnaast zouden er binnen eigenlijk wel wat meer werkzaamheden verricht moeten worden, maar de planning loop simpelweg in de soep door een aantal partijen die hun afspraken niet nakomen. Druk…. Dat hadden we al wel begrepen, maar dit zorgt ervoor dat alles vertraagd zonder dat er enige aanleiding voor is, alle materialen zijn binnen en we kunnen gewoon door, maar de mensen zijn er niet ondanks dat we daar afspraken mee hebben. Goed, de discussies zijn in volle gang, maar dat zorgt ervoor dat onze verhuisdatum natuurlijk wat in het nauw gaat komen. We gaan het zien…

Wat wel heel goed nieuws is, is dat we een koelkast met ijsblokjesmachine hebben 😂 . De interieurbouwer had deze nodig voor de afmetingen en wij dachten, bestellen we hem alvast. Die staat er nu dus, kan maar binnen zijn.

Op de eerste verdieping zal in week 6 eindelijk gestart worden met het verder leggen van de vloer, er waren wat issues, maar deze zijn hopelijk tegen die tijd opgelost. Week 6 is de week van 6 feb. Volgende week start dan ein-de-lijk de elektricien en dan gaan we flink wat verandering zien, want ook de interieurbouwer gaat aan de gang.

Lekker om de draad weer op te pakken al is het soms net zo lekker om hier de babybubbel weer in te duiken en dat ga ik nu doen!

Fijne zondag ☀️🙋🏼‍♀️