Zelf verstuur ik tegenwoordig best wel wat pakketten. Voor het huis, leveranciers, maar ook privé. Nu ben ik via via bij een interessante partij terecht gekomen die hier in is gespecialiseerd en waar je dus niet verder hoeft te zoeken naar alles wat met logistiek te maken heeft. 

Wat ik hierboven al aangaf, ik heb het in het verleden nooit nodig gehad, maar doordat we druk bezig zijn met de bouw van ons huis merk ik dat ik steeds meer artikelen moet versturen of geleverd moeten worden en dan is het prettig om een betrouwbare partij te hebben. 

Waar je deze partij zakelijk ook voor kan inzetten zijn producten als een cmr vrachtbrief, pallets, maar ook magazijninrichting. Een heel breed assortiment waar je zowel privé als zakelijk terecht kan. 

De producten waar ik vooral op zoek naar ben zijn producten als:

Naast de materialen zijn er nog meer voordelen. Zo zijn er goede reviews te lezen op de website, is er een goed te bereiken klantenservice en worden orders boven de 200euro excl btw gratis verzonden. Al met al voldoende voordelen om eens naar de website te gaan en te checken of dit voor jou ook een geschikte webshop is, ik weet zeker dat je hier voldoende tegen gaat komen wat jij nodig hebt in je werkende of privé leven.

Nu hoor ik je denken, wanneer ga ik deze partij opzoeken voor artikelen die ik nodig heb? Dat zal ook zeker niet direct zijn, maar er zijn altijd van die momenten waar je je suf zoekt naar de juiste partij voor de artikelen die je zoekt en dan is het tóch makkelijk dat je zo’n adresje hebt. Sla hem dus gewoon op in je favorieten en je zal zien dat je mij later dankbaar bent 😀. 

Zelf merk ik dat ik vaak teveel tijd kwijt ben naar het zoeken van de juiste materialen voor het verzenden van pakketten. Stiekem ben je best veel tijd kwijt met het zoeken naar de juiste partij voor allerlei soorten verzendbenodigdheden en dat is vaak frustrerend. Met deze reden is het dan ook super fijn om op één plek terecht te kunnen. Doe er je voordeel mee zou ik zeggen en wie weet heb je zelf nog tips als het om pakketten versturen gaat, laat het vooral weten!