Het is rustig op de app en op de mail, iedereen laat mij met rust de afgelopen 2 weken en dat is wennen, maar vooral goed zo. En het loopt gewoon door, echt waar 🤦🏼‍♀️. Hoe kun je jezelf toch zo misbaar voelen hé, ik weet toch alles tot op de punt en de comma, stuur maar een berichtje, ik probeer wel te reageren….nou heel eerlijk, nu ben ik blij dat iedereen mij even met rust laat en heerlijk laat genieten van onze dochter(s). En dat doe ik dus met volle teugen.

Het enige “vervelende” is dat Mark wel een extra portie werk op zijn bordje heeft, maar dat gaat vooralsnog redelijk goed, al is het natuurlijk wel gewoon veel.

Afgelopen week is de schilder druk bezig geweest en is er overleg geweest over de vloeren op de eerste verdieping. De tegelvloer ligt te hoog, waardoor deze niet goed aan gaat sluiten op de gietvloer en met die rede moet er een dikkere egalisatielaag komen. Nu hebben we al een hele tijd geleden, zomer 2021, de diktes van de vloeren doorgegeven (gietvloer, houten vloer, tegels etc) omdat hier rekening mee gehouden zou gaan worden met het storten van de cementdekvloer. Hier is dus ergens iets in het proces niet goed gegaan. Wordt opgelost, maar extra kosten en je voelt hem al aankomen…..dat gaat niemand betalen behalve wij 🤯. Natuurlijk gaan we dit verhalen bij de partij waar de fout ligt, maar dat zal ik nu even in het midden laten.

De jaloezieën zijn inmiddels ingemeten, vensterbanken zijn geplaatst, airco’s hangen en ook het tegelwerk is af. Tweede week februari gaat het maatwerk geplaatst worden. Wat nu een kritiek punt is is het elektrowerk, dat moet allemaal nog gebeuren en dat is nog flink wat. We hebben inmiddels een aangepaste afbouwplanning en actielijst waarin we deze punten allemaal meegenomen hebben.

Helaas geen foto’s van de huidige situatie, maar die komen er snel weer aan. Ik hoop ergens deze week te gaan kijken, dus zal dan weer eens wat update online zetten.

Fijne zondag ✨