Deze week is voorbij gevlogen, zoals bijna alle weken. We hebben het op dit moment heel erg druk met verjaardagen en de paasdagen. Vrijdag onze oudste dochter jarig, zondag en maandag pasen bij familie en dinsdag ben ik zelf jarig. Een bomvolle agenda dus en dan ook nog de laatste loodjes op de bouw.

Woensdag ben ik in ons huurhuis flink gaan ruimen, de schuur is opgeruimd, en ik heb de logeerkamer aangepakt. Ik zal zsm spullen op marktplaats zetten en de link delen, wellicht heeft iemand er wat aan 😊. Met 1 bus vol is mijn vader naar de gemeentewerf gereden, wat een opluchting dat we weer een stapje verder zijn.

De dozen beginnen zich flink op te stapelen in de woonkamer, ik ga gewoon stug door met stapelen al merkte ik afgelopen donderdag dat er nog veel moet gebeuren. We waren in het huis samen met de aannemer en bouwbegeleider om een rondje te doen. Er moet nog heel veel gebeuren, vooral Electra, maar dat heb ik al meerdere keren in mijn blog geschreven volgens mij en dat is best frustrerend. Maar goed, ondanks dat er spotjes uitgehakt moeten worden en verplaatst moeten worden, zal het vast goed komen over 1 week.

Vrijdag is de houten vloer behandeld, die is dus ook opgeleverd en klaar voor gebruik. De schilder is nog bezig met wat herstelwerkzaamheden en dan is het nu wachten op de vitrage. Die komt in de eerste week van mei binnen.

En dan is ie daar eindelijk…..de zon!!!! Jeetje wat heb ik daar naar uitgekeken. Ik heb het gevoel dat het dit jaar alleen nog maar geregend heeft, maar daar hebben we het niet meer over. We gaan volle bak genieten van dit paasweekend. Dan te bedenken dat we over een paar weken lekker in het zonnetje zitten in onze nieuwe tuinπŸ˜ƒ is echt een super fijn idee!

Over de tuinmannen gesproken, die zijn er nog 1 weekje tussenuit en komen in de week van Koningsdag weer terug. Dan zal het gras gelegd gaan worden en starten ze met de voortuin. Daar mag ook wel wat groens in komen 😊.

Ik ga hier weer even door met de voorbereidingen voor het paasontbijt van vandaag en wens jullie allemaal een heel gezellig paasweekend!