Het is zo ver…de huur is opgezegd. Na bijna 5 jaar in ons (tijdelijke) huurhuis gewoond te hebben gaan we dan eindelijk verhuizen. 1 Juni 2018 zijn wij naar de Witveen verhuisd. Het was een tijdelijke oplossing, omdat wij vanuit hier op zoek gingen naar een leuk huis voor ons samen. Al snel kwam Boris erbij, onze hond. Vandaar geen appartement voor ons, maar een huis met een tuin. Hij heeft er super veel plezier van gehad en wij ook. Hoe fijn en luxe is het om een tuin te hebben en dan al helemaal op het zuiden. Al met een klein eerste zonnetje kun je hier al lekker buiten zitten. En dan de ligging, ik moest een beetje wennen aan de Beljaart, maar je zit binnen 5 minuten lopen op de ecologische route, daar hebben wij heeeeel veel gelopen. Sowieso natuurlijk met Boris, maar ook in Coronatijd toen dat het enige hoogtepunt van de dag was πŸ˜ƒ.

5 Jaar lang heel veel huizen gezien, vaak overboden, maar dan was daar uiteindelijk de Aalberselaan waar wij heel snel bij waren. Het bord stond nog maar een halve dag in de tuin en ik weet nog goed dat ik er langs reed. Over deze plek in Dongen hebben wij het vaak gehad, wat zou het gaaf zijn om daar te wonen en nu stond daar ineens een ’te koop’ bord in de tuin, HOEZO wisten wij niet dat dit huis te koop kwam?! Het is toch een dorp?! Maar goed, direct de makelaar gebeld en al snel een bezichtiging ingepland. De rest is geschiedenis 😊.

Nu ik vanmiddag de huur op heb gezegd kijk ik toch wel met een heel fijn gevoel terug op de afgelopen 5 jaar aan de Witveen. We hebben hier zoveel fijne momenten samen gehad en hebben nu gewoon een gezin πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦πŸΆ. Onze beide dochters zijn hier geboren, hoe bijzonder is dat! We verhuisde hier naartoe met de intentie er na ongeveer één jaar te verhuizen, maar dat werden er meer, maar dat is helemaal goed. Het enige is dat we nooit iets aan de muur hebben gehangen, omdat wij altijd het gevoel hadden hier snel weg te zijn πŸ˜….

Genoeg sentimenteel geneuzel, want we zitten natuurlijk midden in de afbouwfase en er gaat natuurlijk een hoop goed, maar ook een hele hoop niet….De interieurbouwer is zo goed als klaar en dat loopt allemaal wel lekker door. Ook de schilder heeft weer een (soort van) herstart gemaakt om zaken te herstellen. De plinten worden op dit moment gelegd, ook fijn en de trap is klaar. De elektricien laat het op dit moment ontzettend afweten. Er is een spoedvergadering gepland op de bouw, hier ben ik zelf niet bij geweest, maar daar is alles even scherp gezet. Hij hoopt dinsdag klaar te zijn.

Afgelopen woensdag ben ik met onze interieurarchitect op pad geweest om de stoffen voor de meubels uit te zoeken. Dit was een hele klus, ook de voorbereiding….thanks Eline 😊, maar wij hebben alles kunnen zien en keuzes gemaakt. Op dit moment wordt dit verwerkt in een offerte en krijgen wij asap een totaalofferte van alle meubels. Dan is het nog de vraag of wij alles gaan bestellen, maar dat gaan we laten afhangen van de totale kosten.

Dan nog de tuin, daar is het de afgelopen week rustig geweest. Volgende week zien de weersvoorspellingen er een stuk beter uit, dus dan gaan ze weer verder.

Vandaag ontving ik een update van de vitrage. De jaloezieΓ«n die in de glazen punt komen worden in de eerste week van mei geleverd, super fijn en zo hoeven we maar een paar weken met kartonnen dozen of vuilniszakken voor de ramen te slapen πŸ˜….

Zo…dat was mijn update voor vandaag, de komende week gaan wij thuis flink aan de slag om alles klaar te maken voor de verhuizing en op te ruimen. Rommelige foto’s volgenπŸ˜….

Fijne zondag!