Het was even aanpoten hier thuis. Ziek, druk, afbouw en met twee kids was nΓ©t iets te veel de afgelopen dagen. Maar we zijn er weer en dat vooral met hulp van de schoonouders! Want hoe kun je ziek zijn met 2 kids….niet πŸ˜….

De afgelopen twee weken zaten bomvol met afspraken hier thuis met zowat alle onderaannemers. Er moet nog veel gebeuren en uiteindelijk wil iedereen zijn werk zo snel en netjes mogelijk opleveren anders blijven er zaken liggen. Tijd dus om project Aalberselaan Dongen af te gaan ronden. Toch gaat het nog wel even duren en dat heeft met levertijden te maken van onder andere wat elektronische zaken.

De tuin is wel af, buiten een paar planten na en de grasmaaier, kunnen we heerlijk buiten zitten en dat hebben we dan ook al veel gedaan. Het heeft 2x 6 weken geduurd, maar dan is de tuin ook wel helemaal compleet. De eerste 6 weken, eind van vorig jaar en begin van dit jaar, zijn vooral de verharde paden, schuttingen en het voorbereidend werk voor de beplanting gedaan. De tweede fase bestond uit de beplanting en aanleg van de vijver. We zijn dan ook ontzettend te spreken over de tuinarchitect Martin Veltkamp en zijn hoveniers die het werk hier op locatie hebben uitgevoerd. Door weer en wind, want het was tot een paar weken geleden heel erg slecht weer, hebben ze er een super mooie tuin van gemaakt. Hieronder de before en after van de voortuin, oordeel zelf maar over het eindresultaat 😊.

En dan gaan we over tot het onderhoud van de tuin, want dat is nog een flinke klus. Nu hebben wij geen groene vingers en zijn wij dus op zoek naar een hovenier die ons hierbij kan helpen. Dus ken jij of ben jij een hovenier die onze tuin zou kunnen onderhouden, stuur mij dan even een berichtje via Instagram of deze website en dan ga ik contact opnemen. De frequentie zullen we tzt af moeten gaan stemmen aangezien wij zelf ook nog niet helemaal weten hoe we dit willen gaan doen.

Wij wonen nu ongeveer een maand aan de min. Aalberselaan en vinden het heerlijk, natuurlijk is het wennen en moet er nog veel gebeuren, maar het huis voelt echt als thuis.

De opruimwerkzaamheden gaan gestaag verder, zo moeten er nog flink wat dozen uitgepakt worden en zo ben ik afgelopen week ook weer met een volle bus naar de gemeentewerf gereden voor allemaal afval en grofvuil. Verhuizen laat je ook inzien dat je een hoop spullen eigenlijk helemaal niet nodig hebt en dat ruimt lekker op kan ik je zeggen πŸ˜…πŸ€¦πŸΌβ€β™€οΈ. Natuurlijk is er ook nog een hoop uitzoekwerk, maar dat heb ik nu op zolder staan en ik heb mij voorgenomen dat dat er volgend jaar niet meer staat. Dus het is Γ³f opgeruimd Γ³f naar de gemeentewerf. Dan nog een hele leuke volgtip, ik volg Pret a pantry op Instagram en zij organizen je huis voor je. Nu heb ik dat niet laten doen, maar heb ik wel een paar tips overgenomen om mijn kasten netjes in te ruimen. De before en afters moet ik nog delen 😊 want ik ben nog lang niet klaar.

Vandaag kreeg ik ook nog heel erg gezellig bezoek van onze interieurarchitect Eline en haar vriend, ze waren in Brabant en wilde heel graag even een kopje koffie drinken en naar het huis komen kijken. Super leuk om eindelijk het eindresultaat te kunnen laten zien waar zij de tekeningen van heeft gemaakt. Zo’n gaaf beroep en Γ©cht een vak apart…hoe vaak heb ik dat al gezegd πŸ˜….

En jongens….wat is het fijn dat het ein-de-lijk lekker weer is. Ik zit nu in de tuin deze blog te typen en dat is zoooo lekker!β˜€οΈβ˜€οΈ Volgens mij doet het iedereen heel erg goed.

Wij gaan hier nog even genieten van deze eerste Pinksterdagavond! Tot volgende week weer en vergeet je tuinman niet door te geven aan mij 😊.