De vergunning is afgelopen vrijdag aangevraagd, nu duimen dus dat deze er doorheen gaat komen bij de welstand. Wanneer mensen dit uit Dongen lezen … het wordt mooi, heb vertrouwen en hopelijk werkt iedereen mee ;). Binnen 6 weken weten we of alles akkoord is, dus dat zullen lange 6 weken worden.

Deze week kwamen we ook een busje tegen van Martin Veltkamp tuinen tegen, zij hebben deze week de tuin ingemeten. Ze hebben het kavel opgemeten, de huidige beplanting bekeken om te checken of we iets kunnen laten staan en door de locatie te bezoeken hebben ze ook een beter gevoel bij de omgeving. Goed gevoel om te zien dat ook dit nu wat op begint te schieten.

Verder hebben we over 1,5 week een vervolgafspraak met de interieurarchitect ingepland. Tijdens deze afspraak presenteren zij het voorlopige ontwerp. Tijdens het intakegesprek hebben zij aangegeven dat dit voor 75% moet kloppen en wij het ‘wow gevoel’ moeten hebben, anders beginnen zij opnieuw. Spannend dus, maar ook dat geeft wel vertrouwen, tenminste, ze hebben zelfvertrouwen.

De afspraak met onze architect is deze week niet door gegaan, vanuit hem waren op dit moment geen updates buiten het indienen van de vergunning. Mark heeft hem wel even kort gesproken over het aansturen van de aannemers, we hopen dat ze zo spoedig mogelijk kunnen gaan laten rekenen, zodat we ook snel op de planning kunnen. Zoals iedereen wel weet zitten de aannemers op dit moment niet echt verlegen om werk, dus zijn wij afhankelijk van de planning die zij hebben staan.

Een korte week deze week, maar hopelijk wel wat schot in de zaak als het gaat om aannemers. Duimen jullie mee 🙂