Wat is het lekker om met dit weer, tussen de buien door, weg te dromen over het zitten in onze nieuwe tuin, vuurtje erbij, groen om je heen en een heeeerlijk wijntje. Maar goed de realiteit is net iets anders, het plenst, de buren luisteren mee als we buiten zitten (lees; de schutting is 5 cm dik en we wonen gezellig met 10 in een rij), wijn is op dit moment geen goed idee omdat we een ritme proberen te vinden met onze liefste dochter en we weten dat we minimaal nog een jaartje moeten wachten op onze nieuwe plek. Maar eeej … het is wel een mooi vooruitzicht 😉

Nu houden we het dus vooral bij wegdromen in woonbladen, ontzettend uitkijken naar afspraken met onze interieurarchitect en dan vooral fingers crossed dat er een aannemer in de buurt is die tijd heeft voor ons bouwwerk en daarbij ook nog binnen budget kan werken. De nieuwsberichten over de drukte in de bouw en de oplopende prijzen van materialen geven mij niet een heel gerust gevoel, maar ook dat komt goed.

Dinsdag krijgen we ons interieur-plan gepresenteerd en daar ben ik ontzettend benieuwd naar! Bij het intakegesprek heeft onze contactpersoon, Bertel van Grand & Johnson, aangegeven dat hij een twinkeling in onze ogen moet zien en dat dit bij 75% van zijn plannen zo is…..please laat dit zo zijn! Ik zou dat oprecht heel erg knap vinden, want Mark en ik zijn hierin zo ontzettend verschillend en daarom is het des te fijner dat we een buitenstaander mee laten denken over het interieur. We willen allebei géén consessies doen, omdat we vinden dat dit ons droomhuis moet gaan worden een pittige taak dus.

Afgelopen week hebben Marcel (de Ruijter, architect) en Bertel (Grand & Johnson, binnenhuisarchitect) contact gehad over de plattegronden en eventuele aanpassingen. Dat is volgens mij ook de rede dat alle tekeningen vorige week vrijdag pas zijn ingediend bij de gemeente.

Volgende week zal ik een uitgebreide update geven over onze afspraak met de interieurarchitect en dan heb ik ook weer een update vanuit onze architect, we zien hem as vrijdag weer voor een update.

Tot dan!