Afgelopen week heb ik tóch mijn feedback doorgegeven voor de tuin. Ik heb lang twijfels gehad of ik het wel zou doen, je vraagt niet voor niets iemand die een tuin kan ontwerpen, maar toch voelde het nog niet 100% goed. Daarnaast vroeg ik mij echt af of ik dan later niet het gevoel zou hebben, had ik maar… dus gewoon gedaan en ik ben blij dat ik het tóch gedaan heb.

Nu de bouwvak volgende week voorbij is kunnen we om tafel met de aannemer. We gaan in gesprek over de kosten, waar kunnen we besparen? Kunnen we nog iets met de oplopende materiaalkosten? En hoe gaat de planning eruit zien? Ook ga ik contact opnemen met de partij die het huidige pand gaat slopen. Zij zullen de planning goed moeten afstemmen met de aannemer, zodat het kavel zo kort mogelijk ‘braak’ ligt. Vorige week heb ik een artikel geschreven over de kosten van het slopen van een woning. Mocht je het leuk vinden om dit te lezen, bij deze de link naar het artikel :).

Het gaat een drukke week worden, wat eigenlijk gewoon heel erg fijn is. Je hebt het gevoel dat het nu dat écht gaat beginnen en dat we af kunnen gaan tellen naar de bouw van ons droomhuis. Dus … volgende week weer een lekkere volle update met een hoop doorgehakte knopen.