Door de bomen het bos niet meer zien…alle offertes die binnen stromen moesten deze week even rustig bekeken worden. Even voor de beeldvorming, daar ben ik Γ©cht een paar middagen mee bezig geweest (terwijl onze dochter sliep anders is het niet te doen). Hoe dan?! Het is best veel en je wil de prijzen toch vergelijken.

Maar goed, ik heb weer terugkoppeling gegeven en heb dus weer wat acties van mijn actielijst af kunnen vinken. Afgelopen woensdag ben ik weer naar Amsterdam geweest, Eline en Bertel (Grand & Johnson) hebben de laatste punten doorgevoerd in het maatwerk en dat hebben we besproken. Ook de materialen worden steeds concreter en daarmee krijg je een steeds beter gevoel bij het huis. Volgend stap zijn de detailtekeningen. Kasten en keuken worden tot in detail uitgetekend, zodat deze direct naar de interieurbouwer kunnen voor het maken van ….. een offerte πŸ˜ƒ.

Geen week zonder discussies over het huis natuurlijk πŸ˜…. Echt een discussie die neeeeeergens over gaat, het toilet beneden 🀣🀣🀣🀣. Maar we zijn er uit en hebben daarmee dus weer een knoop door gehakt. Wel leuk dat we allebei moeilijk toegeven en dat er dus best wel veel discussiepunten zijn gedurende de bouw. Maar hΓ© zonder wrijving geen glans mensen, dus het gaat super hard glanzen denk ik 🀣.

Volgende week gaat er weer gewerkt worden op de bouw en dan gaat er gemetseld worden op de fundering. We gaan dus weer verder na twee weken kerstvakantie, nu maar hopen dat het niet al te hard gaat vriezen, zodat ze lekker door kunnen πŸ™πŸ».

Januari gaat de maand worden van beslissingen maken, het klinkt raar, maar door de huidige situatie rondom Corona moet je Γ©cht op tijd je materialen gaan bestellen. We zijn natuurlijk pas bij de fundering, maar ik merk dat er flinke levertijden zitten op bijvoorbeeld inbouwapparatuur voor de keuken en andere zaken. En dan nog iets…we zijn op tijd, dus waarom niet nu al gewoon bestellen, dan weten we ook dat we zeker op tijd zijn. Meubels en vloeren komen iets later, maar ook daar gaan we niet te lang mee wachten.

Tot volgende week met hopelijk een foto van de bouw waarin je weer wat vooruitgang ziet πŸ’ͺ🏻🏠.