Een week waarin bijna heel NL op zijn gat ligt vanwege of carnaval of wintersport en dus ook de bouw. Niet alleen door Corona, maar ook door vakanties liggen we dus even stil. Wél is zijn er flink wat bouwmaterialen voor de isolatie en het metselwerk geleverd en dus staat het kavel lekker vol. De planning is afgelopen vrijdag aangepast, iets waar ik al heel lang bang voor was en wat ik ook meerdere keren heb aangegeven, maar we wachten nog op een vloer, dus ja, we kunnen niet verder. Tenminste, volgende week zal er gemetseld worden, maar zonder de vloer kunnen ze niet door en lopen we dus tegen een vertraging aan. Ja…wat zal ik ervan zeggen, ik baal ervan….

Afgelopen week heb ik een afspraak gehad bij Grand & Johnson. Dit keer is het maatwerk uitgewerkt en is alles gepresenteerd. We hadden eigenlijk alles al wel doorgesproken, maar de details zijn nu helemaal uitgewerkt en nu kunnen we interieurbouwers gaan benaderen voor een offerte. Dat is voor nu de volgende stap. In onderstaande afbeeldingen zie je de tekeningen inclusief maatvoering van de garderobekast en de schuifdeuren voor in de woonkamer (als voorbeeld). Je ziet dat alles tot in detail is aangegeven, zodat de leveranciers een exacte prijs kunnen afgeven. Zo kun je ook beter vergelijken en vergelijk je appels met appels.

Vandaag en de afgelopen dagen hebben we een flinke ziekenboeg hier thuis, dus ik ga het kort houden voor vandaag. Ik hoop de aankomende week wat meer content te kunnen schrijven over de verschillende onderwerpen waar wij op dit moment mee bezig zijn. (maatwerk, interieurbouwer etc.)

Fijne zondag ☀️