Vorige week vertelde ik al dat het maatwerkboek definitief is, dat zorgt ervoor dat we weten hoe de keuken eruit gaat zien, wat voor badkamermeubel we nodig hebben en hoe andere maatwerkmeubels eruit komen te zien. Op zoek naar een partij die dit allemaal voor ons kan maken :). Vanuit de interieurarchitect heb ik al een tweetal adressen gekregen en zelf ben ik inmiddels ook op zoek gegaan.

Op de bouw zijn ze bezig geweest met het stellen van de kozijnen. Zoals ik al vertelde laat de verdiepingsvloer nog op zich wachten, maar gelukkig kan er wel het een en ander gedaan worden. En dan ook nog eens met lekker weer, jongens, wat waren we hier aan toe he! Heb het er deze week écht even van genomen 😃☀️🥂.

Ow ja, de keuken, Mark kwam met een verhaal van een relatie die het merk keukenapparatuur in zijn keuken had laten plaatsen wat ik ook heb uitgekozen. Dat bleek dramatisch te zijn. Nu zou ik dat niet van iedereen aannemen, maar deze man zat in het witgoed, dus ik ben bang dat ik het tóch wel moet aannemen. Nu heeft dat geen mega haast, maar ik moet mijn boodschappenlijstje dus maar eens even aan gaan passen. Ik heb dus weer een nieuwe afspraak ingepland om alles nog eens goed te bekijken en dan vooral van alternatieve merken.

Nu het voorjaar er weer aan komt, I know het is 1 week mooi weer 😅, krijg ik zo ontzettend veel zin in onze nieuwe tuin! We hebben natuurlijk al een fijn plekje, maar omdat we zo lang bezig geweest zijn met het tekenen van het huis en de tuin kijk ik er heel erg naar uit om met mijn koffie en gezicht in de zon te kunnen zitten. We hebben het geluk dat de tuin op het zuiden ligt en dat maakt mij wel heel gelukkig. Als ik zie hoe snel we in ons huidige huis al buiten kunnen zitten en hoe vaak we dat doen, écht lekker!

Goed dat was de paragraaf wegdromen, nu weer back to reality. As maandag een gesprek met de aannemer over de voortgang van ons project en dus een afspraak voor de keukenapparatuur. We keep on going en met deze zon maakt dat het nóg leuker 😃☀️. Dit weekend zijn we samen, onverwacht, wat interieurwinkels binnen gelopen.we zijn de strijd weer aan gegaan 😅, gelukkig heb jk veel inspiratie op kunnen doen en laat ik de mening van Mark maar even achterwegen🙈.

Geniet van je zondag✌🏻.