De eerste verdieping begint vorm te krijgen. Afgelopen week zijn de blokken gelijmd op de eerste verdieping en dat ziet er al gelijk weer een stuk gaver uit. Eindelijk weer de lucht in! De steigers zijn om het pand heet gezet en de blokken zijn aan het begin van de week op de verdieping gezet. Het voelt echt weer alsof er meer is gedaan dan anders, alleen dat is niet zo. Dit is zichtbaarder en staat er ineens heel snel. Wanneer het binnenwerk gedaan gaat worden, zal het écht lang gaan duren denk ik ☺️. Vooralsnog lopen we op planning en kan ik daar de andere leveranciers die wij zelf inschakelen op aansluiten.

Deze week stond in het teken van de afspraak met de interieurbouwer, we hadden afgelopen vrijdag een afspraak en hebben daar een goed gevoel aan overgehouden. Nu gaan we het voorstel finetunen en hopen we er zo snel mogelijk een klap op te kunnen geven. Super blij dat we er nog tussen konden komen, want interieurbouwers hebben het druk kan ik je vertellen😱. Bizar hoeveel werk er ligt voor dit soort partijen. Daarbij speelt ook dat ze moeilijk aan goed personeel kunnen komen, dus kunnen ze ook minder werk aannemen dan dat ze zouden willen.

Anyway, wij zijn een heel eind gekomen en hopen ook deze post te kunnen afvinken in de komende weken. Dan staan er nog een aantal actiepunten open en dat is het uitzoeken van de houten vloer en gietvloer. Ook de schilder moeten we nog regelen.

En dan zal uiteindelijk de vitrage en het kopen van de meubels gaan komen. Het leukste gedeelte als je het mij vraagt! Ik ben al wat inspiratie aan het op doen op Pinterest en heb al hele mooie dingen voorbij zien komen. We weten eigenlijk al bijna alles wat we nodig hebben, nu nog matchen en de juiste spullen vinden.

Volgens planning wordt volgende week de betonnen trap geplaatst op de eerste verdieping, deze zal weer met een kraan geplaatst worden. De aannemer zal verder gaan met het metselwerk voor de eerste verdieping en ze gaan starten met het plaatsen van de veranda aan de achterzijde van het huis. Deze loopt door vanuit de garage, dus nemen ze nu alvast mee.

Zo, jullie zijn weer op de hoogte en ik heb weer overzicht. Ik ga genieten van een heerlijke zonnige moederdag. Geniet van jullie zondag!☀️