Afgelopen vrijdag ben ik samen met Marcel, de architect, en de aannemer op de bouw geweest voor de bouwvergadering. We zijn een rondje gelopen over de bouw en nu zie je 矇cht dat er meters gemaakt worden. Binnen zijn ze druk met de begane grond en de eerste verdieping en aan de buitenkant werken ze de schoorsteen omhoog.

De schoorsteen gaat uiteindelijk het hoogste punt worden en dus niet de kap wat ik in eerste instantie dacht. Volgende week gaat er dus nog geen koude Jupiler gedronken worden op de bouw, maar waarschijnlijk de week erop. Vroeger was dit blijkbaar een hele happening, maar tegenwoordig wordt er niet zo veel aandacht aan besteed.

De achterkant van het huis vol in de zon 儭

De bouwvergadering verliep redelijk vlot, we hebben alle lopende zaken besproken. Voor mij blijft planning altijd heel belangrijk en dat loopt nu goed. Het enige wat op dit moment niet goed loopt is het aanleveren van het sanitair. Wanneer dit helemaal duidelijk en geregeld is zal ik hier iets meer over gaan vertellen. Ook de elektricien en de loodgieter waren aanwezig. Zij hebben een update gegeven over hun werkzaamheden en we hebben een aantal punten besproken mbt leidingwerk. Wat voor hen nu open staat is een update van de meerwerklijst maken.

Voor mijzelf was het deze wat rustiger, ik heb deze week behang uitgezocht. Ik heb een aantal samples opgestuurd gekregen welke goed bij ons interieur zouden passen en heb daar een keuze in gemaakt. Daarnaast ben ik bezig met een offerte voor de gietvloer en de wanden (schilderwerk). Voor mij was het vooral belangrijk om overzicht te krijgen op onze planning en daarin onze onderaannemers in te plannen, zodat ik hen ook een update kan geven wanneer ze bij ons aan de slag kunnen.

Het is linksboven geworden 綽

Ik hoop vooral dat aan het einde van de rit alles mooi samen gaat komen en dat we een heel fijn relaxed familiehuis hebben waar we noooooit meer weg gaan. Het kost flink wat tijd en energie, maar ik ben er van overtuigd dat het heel mooi gaat worden.

Zo dat was hem voor nu. Deze zondag staat verder in het teken van het regelen van een paar laatste dingen voor ons weekend weg van volgende week, nog een aantal mails voor de bouw beantwoorden en dan hopelijk aan het einde van de middag naar buiten te gaan zonder code geel .

Fijne zondag!