Het hoogste punt is bereikt, afgelopen vrijdag werd de vlag gehesen en nu wappert hij in volle glorie aan de Aalberselaan. T贸ch wel een momentje hoor al denk je nu al snel, hoppaaaa we zijn er bijna, helaas! Het venijn zit hem in de staart 馃槄, we hebben natuurlijk nog flink wat te doen. Zo moet het riet op het dak, gaat er gestuukt worden en gaat er door de elektricien en de loodgieter binnen nog een hoop werk verzet worden.

Proost!

Afgelopen vrijdag was het warm, heel warm 鈽锔忦煡 . In de loop van de middag ben ik met koud bier en bitterballen naar de bouw gaan brengen, om het hoogste punt te vieren. De vlag hing in de top en iedereen kon wel een koud biertje gebruiken. We hebben geproost op het huis en op het weekend natuurlijk, want daar was iedereen wel aan toe.

Heeeeeerlijk

Ook de architect, Marcel de Ruiter, was op de bouw en we hebben wat zaken doorgesproken. We hebben het over de planning gehad (dat loopt goed), de afbouw van het huis en natuurlijk over hoe het er op de bouw aan toe gaat. Over de bouw zijn we (tot op dit moment) super tevreden. Alles wordt netjes bijgehouden en we lopen op schema.

Afgelopen week heb ik met meerdere leveranciers contact gehad voor de afbouw. Dit ging vooral om planning en het opvragen van stalen. We hebben nog niet alles vast liggen, dus dat zorgt nog voor wat onrust, vooral omdat iedereen het zo druk heeft. We blijven positief en hopen dat het allemaal op zijn pootjes terecht komt.

Ook heb ik nog kort met de interieurarchitect gesproken. We gaan verder met het meubelplan en een dag samen op pad om meubels uit te zoeken. Samen (Mark en ik) hebben we nog een discussie over de tv gehad. Ik neem even aan dat dit heel herkenbaar is of ben ik de enige?!馃槺 Mark wil een tv van 85 inch (188,2 cm x 105,9 cm) en we hebben nu een hele nette tv van 55 inch (121.7 x 68.6 cm). Naar mijn mening een be-la-che-lijke afmeting. Veeeels te groot, maar daar zijn wij het dus niet over eens. Ik heb destijds al een grotere tv in laten tekenen om hem tegemoet te komen 馃ぃ (65 inch 144 cmx 81聽cm) dat is al heel wat h茅 mensen! Eerlijk ik denk dat je bij 85 inch op het Cambreur college mee kan kijken met de serie die bij ons op staat.

Goed, moet dus nog besloten worden, maar ik hou mij gewoon vast aan de 65 inch, was al een compromis, dus we laten het erbij voor nu 鉁岎煆火煒.

Aankomende week gaat er op de bouw aan het dak gewerkt worden, zodat de week erop de rietdekker kan gaan starten. Dan gaat het n贸g mooier worden 馃槂. Zoals je kan lezen heb ik er heel veel zin in, maar nu gaat het stiekem toch nog best lang duren. We houden ons er gewoon aan vast dat het richting het einde van het jaar allemaal klaar is en dat we er 1-1-2023 in kunnen, dan kan het altijd meevallen 馃槄.

Fijn weekend! 鈽锔