Ok, we zijn weer een stap(pen) verder. Schilder is geregeld en staat ingepland 🎉. Mark is afgelopen week op pad geweest voor de houten vloer, je leest het goed Mark is op pad geweest voor een houten vloer 🥳. Ik heb samples gezien van het voorgestelde merk (Ebony en co)vanuit de interieurarchitect en we moesten nog een keer naar de showroom en fabriek toe. Mark heeft dit opgepakt en was enthousiast! We hebben nog een mooi alternatief liggen en willen dit nu met elkaar vergelijken om hierin een goede keuze te maken. Hij heeft de opdracht gekregen om foto’s te maken en dat heeft hij netjes gedaan ☺️, zie het resultaat hieronder⬇️.

Afgelopen week ben ik naar een natuursteenhandel geweest, ik had een iets andere verwachting van dit tripje. Allereerst was onze dochter het er niet mee eens om überhaupt mee te gaan en in de buggy te blijven zitten, dus ik kwam al ietwat gestresst binnen 🙈. Het idee wat we hadden voor een vensterbank had deze partij niet zomaar liggen, mij werd verteld dat ik het beste naar de groothandel zou kunnen gaan en daar een mooie plaat uit te gaan zoeken. Leuk idee, had ik wel oren naar, maar het zou 2,5uur rijden zijn, het lag bij de Franse grens 🤦🏼‍♀️. Daar had ik net geen tijd voor en Do (onze dochter) zeker geen zin in 😅.

Dit is een beetje het idee en dan een hal vol, krijg er spontaan keuzestress van ✌🏻.

Goed, wat de oplossing uiteindelijk is? We gaan 3 samples op laten sturen van platen, ze weten ongeveer welke kleur/structuur we willen, en die komen onze kant op. We kiezen er 1 uit en de vensterbanken worden gemaakt. Je leest het al, ik heb het mijzelf makkelijk gemaakt ☺️.

Nu stond er nog 1 actie open en dat was het uitzoeken van de klinken voor de buitendeuren, daar ben ik niet aan toe gekomen, maar ik heb het mij ook daarin makkelijk gemaakt. Ik weet wel wat ik wil, maar moest nog even langs om te bestellen. Heb het nu op mail gezet en hoop dat het technisch allemaal kan.

Deze week heb ik ook een afspraak gemaakt met de tuinarchitect, we hebben bij het huis afgesproken om alles door te nemen samen met de zwembadbouwer. To be continued…

Ook ben ik nog op de bouw langs geweest, de elektricien heeft doorgewerkt tijdens de bouwvak en we hebben nog een aantal aanpassingen doorgevoerd in het lichtplan. Kort gezegd hebben we een aantal spots van het oorspronkelijke plan teruggebracht in het huis. Deze heb ik nu ook gelijk besteld.

En als laatste heb ik contact gehad met de w-installateur en de sanitairleverancier. Er zijn een aantal inbouwproducten die nog niet op voorraad zijn, as maandag willen ze gaan starten met het plaatsen van alle inbouwdelen, maar daar hebben zij wel een compleet pakket voor nodig, dat is er nu nog niet. Ik heb bijna dagelijks contact met onze sanitairleverancier en hoop dat dit met een sisser af gaat lopen en dat we over een weekje lekker op vakantie kunnen ☀️🤞🏻.

Ow en als allerlaatste zijn we samen nog een keer door het meubelplan gelopen, gaan we nog wel een aantal keer doen, want we zijn hier (uiteraard) nog niet over uit.

Fijn weekend en tot volgende week! 🙋🏼‍♀️