De afgelopen week lijkt het alsof we stil hebben gestaan, toch is dat niet helemaal zo. We hebben de tekeningen op ons in laten werken en dat was ook even nodig, we zitten nu echt in de eindfase van ons ontwerp en daarvan moet je redelijk zeker zijn. Af en toe de tekening laten liggen is ook echt geen probleem, al voelt het soms alsof je door wil of moet. 

Deze week hebben we de tekeningen met onze ouders gedeeld en hebben ze zelf een aantal keer bekeken. Ook hebben we een afspraak ingepland met de tuinarchitect waar we mee aan de slag gaan en hiervoor hebben we een pakket van eisen voor samen moeten stellen. As we speek zijn we deze aan het opstellen :). 

Daarnaast zijn we ook rustig aan het oriënteren op de binnendeuren, buitendeuren, vloeren en sanitair. Dit zijn echt hele lastige keuzes, al zeg ik het zelf, vooral omdat het huis nog niet bestaat en je wil de juiste materialen gebruiken. Ik gebruik hier op dit moment vooral Pinterest en woonbladen voor. Op dit moment zitten we middenin de Corona pandemie en is het lastig om je te gaan oriënteren in showrooms. Maar wanneer ik een goed adres heb gevonden probeer ik daar toch een afspraak te maken. Als dat niet lukt kunnen we altijd stalen opvragen. Nu is dat bij tegels wat lastig, maar over het algemeen kun je daar wel op afspraak langs. 

Aanstaande dinsdag hebben we een afspraak met onze tuinarchitect, ik kijk er echt ontzettend naar uit en daar ga ik nu lekker mee aan de slag. Hoe stel ik mij voor hoe ik er over 1,5 jaar bij zit in onze tuin, wat zie ik voor me, wat willen we allemaal in de tuin kunnen doen en waar gaan de de tuin hoofdzakelijk voor gebruiken? Voor ons is dat vooral samenzijn met familie, vrienden en een fijne plek voor onze baby en hond. Er komt dus een plek voor een mooie veranda, we willen in en uit de zon kunnen eten, kunnen loungen, misschien wel een kas, een boomhut en als het budget het toelaat een zwembad met fijne ligbedden daaromheen. 

Volgende week geef ik jullie weer een update! Geniet van de sneeuw. 

Groeten, 

Renske