Wanneer je langs ons toekomstige plekje loopt ziet het er verlaten uit. De sloop ligt stil en er is ook nog een flinke storm doorheen geraasd afgelopen week. Het enige wat nog overeind staat is de meterkast. De rest kan dan ook pas gesloopt worden wanneer alle voorzieningen zijn verlegd naar de bouwstroomkast. We hopen Γ©cht dat dit komende week gaat gebeuren.

Afgelopen week is er op de bouw dus niet veel gedaan, we hopen dat dit aankomende week wel zo zijn, start is 1 november, dus we hebben haast πŸ˜ƒ.

Morgen hebben wij onze derde bouwvergadering. We krijgen in deze vergadering een update van de planning en een overzicht wanneer wij beslissingen moeten gaan maken over keuken, sanitair etc. Vorige week hebben wij de aangepaste tekeningen ontvangen voor de locatie van de warmtepomp, deze zijn nu definitief. Echt super jammer dat deze niet in de technische ruimte op zolder geplaatst kunnen worden, leerpunt: check eerst de afmetingen van deze installatie, zodat je zeker weet dat de ruimte groot genoeg is. Over de keuze van het type warmtepomp schreef ik afgelopen week een artikel, je leest het op deze pagina.

De architect heeft naast deze aanpassingen ook nog aanpassingen in de kelder gedaan, hier moeten ook leidingen naartoe lopen voor water en Electra, deze waren nog niet ingetekend. Verdere actiepunten voor onze aankomende vergadering zijn:

  • wifi punten opnemen in plafond
  • opritvergunning aanvragen (doet de architect)
  • planning bouw + beslissingen bespreken

A.s dinsdag ga ik het aangepaste lichtplan en de maatwerklijst bespreken met onze interieurarchitect. We gaan door alle ruimtes heen lopen, zodat zij kunnen starten met de detailtekeningen die uiteindelijk voor de interieur en keukenbouwer als basis gebruikt gaan worden. Ook hebben ik een afspraak bij een partij die meegekeken heeft met het lichtplan en zij gaan ook een voorstel uitbrengen. Het gaat dus een lekker rondje Nederland worden de komende dagen, maar dat is het meer dan waard!

Ow en of we er al uit zijn over de tuin…..nee, ik heb de strijd nog niet gewonnen. πŸ˜’

Drukke week voor de boeg en hopelijk gaat volgende week de eerste schop in de grond πŸ˜ƒπŸ™ŒπŸ». Keep you posted!