De week begon goed met een bouwvergadering bij de aannemer. De afspraak was kort, hou ik van ☺️, en we hebben weer een aantal punten af kunnen vinken, meters maken dus. Gelukkig komt er ook genoeg bij op de actielijst 😅 dus we blijven lekker bezig. De planning ziet er vooralsnog goed uit en dat is alles wat we wilde horen. 🙌🏻

Afgevinkte actiepunten:

  • Planning breedplaatvloeren is definitief in planning gezet
  • Installaties zijn ingetekend en aangepaste tekeningen zijn door architect aangeleverd
  • Beslissingslijst is aangeleverd door Berende aan ons

Dinsdag ben ik naar Amsterdam gereden voor een vervolgafspraak bij onze interieurarchitect. Het lichtplan is besproken en de uitwerking ervan. Ook hebben we alle ruimtes nog een keer doorgenomen, zodat zij kunnen starten met de detailtekeningen van het maatwerk. Denk bijvoorbeeld aan de keuken, bijkeuken, inbouwkasten etc. Voor het uittekenen rekenen zij 7 weken vanaf nu, dus begin December zullen we dit definitief hebben. Tussendoor hebben wij dan nog contact over de ontwerpen, dat werkt sneller dan meetings inplannen 👌🏼.

Woensdag stond er een afspraak bij een leverancier van verlichting. Ze heten Lightboxx en zitten in Nijkerk met hun showroom. Nu heeft onze interieurarchitect ons lichtplan gemaakt, maar je kan ook bij dit soort partijen een lichtplan laten maken. Zij leveren dan vervolgens ook de armaturen en dan heb je alles onder één dak.

Ook heb ik deze week een afspraak gemaakt bij het inspiratiehuis voor het bekijken van keukenapparatuur. Nu we met het maatwerk en dus de keuken aan de slag gaan is het goed om precies te weten wat je allemaal in je keuken wil hebben. Er zitten hier verschillende merken (komen geloof ik wel uit dezelfde fabriek) en zo kun je testen wat je graag in je keuken zou willen hebben.

Op de bouw zijn ze druk geweest met het slopen. Alleen de meterkast staat er nog en de gas en Electra moet nog steeds verlegd worden naar de bouwstroomkast. Hierover later meer, dit loopt namelijk nog niet zoals het zou horen 😒. Wanneer alles goed afgelopen is zal ik hierover een update geven. Mysterieus hé. Laten we erop houden dat ik je hiervoor wil behoeden wanneer je zelf een huis gaat bouwen 👍🏻.

Zo…dat was hem weer, druk weekje en dus weer werk aan de winkel!

Geniet van je zondag 🌤