Nadat wij onze afspraak voor de tuin hebben gehad was ik direct enthousiast, Mark overigens ook. Ik betrapte mijzelf erop dat ik direct feedback wilde gaan geven, hup, gas erop met die aanpassingen en dan hebben we dat ook afgevinkt. De tekening staat inmiddels al een week in de woonkamer en ik heb nog geen feedback gegeven, best knap al zeg ik het zelf :), maar ik merk wel dat ik er wat langer over moet nadenken ipv impulsief je mening te gaan geven over het ontwerp, er is namelijk best goed over nagedacht :).

De kunst van het laten liggen dus…. Afgelopen week heb ik weer wat magazines gekocht waar zowel gave interieurs als tuinen in staan. Lekker om tig keer doorheen te bladeren en weer neer te leggen. Ik zie dan iedere keer weer nieuwe dingen. Ook oude bladen heb ik weer afgestoft en erbij gepakt, je kan ze naar mijn mening eindeloos gebruiken.

Zie hier mijn stapel tijdschriften in de woonkamer 🙂

De komende week ga ik verder met het laten liggen en het er weer bijpakken, ik denk heel prettig om te kunnen doen, zeker wanneer je er de tijd voor hebt. Nieuwbouw duurt natuurlijk altijd wat langer, dus dat hebben we :).

Geniet van de zon!